BestMusic.ro » Stiri »   Bruce Springsteen discuta despre o potentiala aparitie in turneul lui Taylor Swift si despre semnificatia piesei sale "Thunder Road"

  Bruce Springsteen discuta despre o potentiala aparitie in turneul lui Taylor Swift si despre semnificatia piesei sale "Thunder Road"


Bruce Springsteen a declarat de curand ca exista posibilitatea sa se alature cantaretei Taylor Swift in turneul acesteia. De asemenea, Bruce a clarificat, semnificatia versurile clasicului sau din 1975 "Thunder Road” in cadrul emisiunii The Tonight Show.

Bruce Springsteen a fost invitat la The Tonight Show cu Jimmy Fallon luni seara si a povestit ca e posibil sa apara in viitorul turneu Eras al lui Taylor Swift.

Subiectul a fost deschid de Jimmy Fallon care a discutat de anumite zvonuri despre The Boss si cariera sa muzicala.

"In 2023, vei fi in turneu; Taylor Swift va fi, de asemenea, in turneu. Sunteti amandoi prieteni cu Jack Antonoff. Exista o teorie ca poate voi doi... veti aparea unul in concertele celuilalt din cand in cand”, a declarat Fallon.

"Ei bine, voi fi... Pentru ca fiica mea se va asigura ca voi fi la show-ul Taylor Swift”, a raspuns Springsteen razand. "Deci stiu asta”, a continuat el. "Si ea este binevenita oricand pe E Street.”

In timpul emisiunii, Springsteen a clarificat si confuzia cu privire la faptul daca rochia lui Mary "waves” sau "sways” in versurile piesei "Thunder Road”. "Care dintre cele doua variante este: waves sau sways?” a intrebat Fallon, iar Bruce a raspuns: "Bine, stiam ca vei pune aceasta intrebare. Asa ca am venit pregatit.” In acel moment, Sprinsteen s-a aplecat si a luat din spatele scaunului sau o copie originala de vinil a albumului din 1975. "Acest disc are aproape cincizeci de ani”, a spus el. "Umm... acum cincizeci de ani, eram sociopat. Eram nebun pentru fiecare detaliu care avea ceva de-a face cu muzica, albumul, coperta albumului, versurile mele. Am trecut peste toate, astfel incat totul sa fie perfect si complet precis. Versurile lui "Thunder Road” sunt in acest album, versurile corecte”, a continuat Springsteen. "Cant "sways” de aproape cincizeci de ani.” Cu toate acestea, versurile originale sunt, de fapt, "The screen door slams/ Mary’s dress waves”.

Urmareste mai jos interviul complet al lui Springsteen cu Fallon.
Publicat pe 16 Noiembrie 2022 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram