BestMusic.ro » Stiri »   Bucovina va lansa albumul 'Suntem Aici' pe 16 Decembrie la Arenele Romane

  Bucovina va lansa albumul 'Suntem Aici' pe 16 Decembrie la Arenele Romane


Cea mai cea mai trupa de metal din Romania, Bucovina, va sustine pe 16 decembrie, pe scena Arenelor Romane din Bucuresti, traditionalul concert de sarbatori: El Clasico!

In cadrul concertului vor lansa noul material discografic 'Suntem Aici' urmand ca in viitorul apropiat trupa sa vina si cu un nou clip.

Bucovina a anuntat si formatiile invitate la concert. Asfel, in deschidere vor urca pe scena Kanonenfieber si 9 Ani Lumina.

Kanonenfieber vine din Germania si abordeaza un Blackened Death cu influente melodice. Temele pieselor trateaza in mare parte razboiul si toate ororile acestuia accentul fiind pus pe drama individului ce ia parte la conflictele armate, versurile fiind inspirate din povesti reale.

9 Ani Lumina ofera ascultatorilor niste sonoritati mai greu de conceput, asemenea distantei care da numele proiectului. Greu de incadrat la un anume gen muzical, 9 Ani Lumina este o experienta muzicala de neratat.

Asadar, pe 16 Decembrie, la Arenele Romane, Bucovina lanseaza albumul 'Suntem Aici' alaturi de Kanonenfieber si de 9 Ani Lumina.

Biletele costa 89 de lei in presale si 100 la intrare.

La pretul tututror biletelor se adauga comision de emitere de 10 lei.

Biletele se gasesc online aici.

Un eveniment METALHEAD si Tara de Sus powered by ROCK FM
Publicat pe 23 Noiembrie 2022 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram