BestMusic.ro » Stiri »   Bucura-te de shopping si premii in siguranta #nudoaracasa, la ParkLake, cumparaturile de vara iti aduc 3500 de vouchere

  Bucura-te de shopping si premii in siguranta #nudoaracasa, la ParkLake, cumparaturile de vara iti aduc 3500 de vouchere

  Bucura-te de shopping si premii in siguranta #nudoaracasa, la ParkLake, cumparaturile de vara iti aduc 3500 de vouchere

Vara aceasta, persoanele pasionate de shopping sunt intampinate cu reduceri si premii garantate, la ParkLake Shopping Center.

Timp de o luna, in perioada 20 iulie – 20 august, campania de Summer Sales derulata in centrul comercial ParkLake aduce discount-uri de pana la 70% la o gama variata de produse, dar si 3500 de vouchere in valoare de 50 de lei fiecare pentru cumparaturile de minim 250 de lei.

Fie ca alegeti sa va innoiti garderoba cu tinute de vara de la cele mai cool branduri vestimentare, fie ca sunteti pasionati de accesorii, incaltaminte si genti, lectura, make-up si multe altele, la ParkLake gasiti produsele ideale la preturi speciale. Si totul in deplina siguranta, pentru o vara asa cum va doriti.

Campania de reduceri este parte din programele dezvoltate de catre centrul comercial ParkLake in aceasta perioada pentru a veni in intampinarea comunitatii din care cu totii facem parte si pentru a fi alaturi de aceasta, sprijinind un stil de viata activ, cat mai apropiat de cel cunoscut inainte de pandemie, insa tinand totodata cont de schimbarile produse si masurile de precautie necesare.

In acest sens, ParkLake Shopping Center a verificat si certificat procesele curente de igiena si curatenie in parteneriat cu SGS, liderul mondial in domeniul inspectiei, verificarii, testarii si certificarii, obtinand astfel Standardul de Evaluare SGS pentru Igiena si Dezinfectare. Acest lucru confirma respectarea stricta a protocoalelor si reglementarilor de ultima generatie aplicabile, asigurand in acest fel sanatatea si siguranta vizitatorilor, chiriasilor, furnizorilor si a angajatilor centrului comercial.

In plus, ParkLake Shopping Center a dezvoltat o serie de programe speciale, adaptate contextului actual, sub conceptul in siguranta #nudoaracasa. Astfel, vizitatorii se vor putea bucura in continuare de cumparaturi, avand chiar posibilitatea de a decide momentul vizitelor in functie de cat de intens este traficul in centrul comercial. Printr-o simpla accesare a website-ului acestuia, se poate acum afla numarul vizitatorilor la momentul respectiv, incadrat in trei categorii – verde – trafic scazut/ galben – trafic moderat/ rosu – va rugam reveniti mai tarziu. Verificand in acest fel starea traficului din mall, clientii pot alege informat momentul la care doresc sa isi planifice vizita in centrul comercial.

Astfel, printre masurile principale de siguranta implementate, adresate vizitatorilor, se numara si instalarea sistemelor de masurare a temperaturii la toate intrarile in centrul comercial, accesul la dispensere cu gel dezinfectant in toate zonele comune principale (intrari in mall, zona de restaurante, coridoare, etc), stabilirea unui flux clar de circulatie in mall, precum si implementarea unor noi sisteme de semnalistica si informare menite sa transmita vizitatorilor masurile de protectie si conduita recomandate in interiorul centrului comercial.

Cumparaturile de vara aduc si in acest an premii si reduceri surprinzatoare la ParkLake, totul in siguranta deplina.

Detalii despre campaniile ParkLake pot fi gasite pe www.parklake.ro si pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.

Despre ParkLake Shopping Center

ParkLake Shopping Center este un proiect unic, care imbina intr-un mod armonios natura si shoppingul. Designul modern combina elemente inspirate de cei trei piloni, Parc – Natura − Familie si ofera oportunitati excelente de petrecere a timpului liber in cadrul spatiilor de relaxare, de joaca, precum si locuri in care se poate practica sport sau se poate petrece ziua lucrand.

Proiectat dupa cele mai inalte standarde internationale, inconjurat de natura si situat in apropierea Parcului Titan, ParkLake ofera cea mai buna selectie de branduri disponibile pe piata si servicii de inalta calitate intr-un mediu eco-friendly si o atmosfera incantatoare.

Mai multe informatii despre ParkLake Shopping Center gasiti la: www.parklake.ro.

Despre Glovo

Glovo este o aplicatie de livrare rapida care permite utilizatorilor sa comande orice, sa trimita sau sa primeasca orice pachet, din si in orasul in care se afla. Aplicatia s-a lansat pe piata din Romania in luna mai 2018, serviciile fiind disponibile, in prezent, in 29 de orase din Romania, respectiv Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Brasov, Craiova, Constanta, Sibiu, Arad, Ploiesti, Braila, Galati, Oradea, Pitesti, Buzau, Slatina, Targu Mures, Alba Iulia, Bacau, Deva, Baia Mare, Focsani, Piatra Neamt, Ramnicu Valcea, Corbeanca, Satu Mare, Suceava, Targoviste si Botosani.

Glovo opereaza in marile capitale din Europa si EMEA, precum Roma, Madrid, Paris, Varsovia, Kiev, Nairobi, dar si in 9 tari din America de Sud precum Peru, Argentina, Ecuador si Panama, fiind prezent in peste 257 de orase din 33 de state.

Glovo este un marketplace care permite utilizatorilor sa comande, sa trimita si sa primeasca orice in si din orasul lor. In 2 ani de activitate a Glovo in Romania, au fost comandate peste 16.3 milioane de produse de la cei 1500 de parteneri activi, restaurantele, supermarketul si curierul rapid fiind cele mai solicitate categorii in aplicatie. Aplicatia a fost descarcata de 1.7 milioane de ori iar romanii au comandat aproape 2 milioane de burgeri, 650.000 de shaorme, 680.000 de portii de cartofi si 520.000 de pizze.

Toti curierii Glovo respecta cu strictete masurile de siguranta, pentru sanatatea clientilor lor.
Publicat pe 21 Iulie 2020 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu