BestMusic.ro » Stiri »  B.U.G. Mafia la Romexpo: Program si reguli de acces

 B.U.G. Mafia la Romexpo: Program si reguli de acces


Pe 29 iulie va asteptam la Romexpo in aer lliber la un concert B.U.G. Mafia asa cum v-ati obisnuit deja: o productie masiva, cu continut video pe toata durata showului si cu multe hituri.
Vino cu prietenii la concert: la 4 sau 5 bilete cumparate aveti discount 10%, la 6 sau 7 bilete discountul este de 20%, iar la minim 8 bilete cumparate aveti discount 25%. Rezerva-ti din timp locul pe iaBilet.ro - bilete se vor gasi si la intrare, in limita disponibilitatii, dar vor costa mai mult.

Warm-up-ul showului va fi asigurat de DJ Chill Will.

Concertul are loc in Parcarea C de la Romexpo, in aer liber.

Accesul se va face prin Intrarea C, din Bulevardul Expozitiei, incepand cu ora 19:00.
Dupa deschiderea portilor puteti sosi la orice ora doriti. Evenimentul are loc in aer liber.
Vor exista in locatie suficiente puncte de vanzare a bauturilor pentru a evita cozile. Recomandam totusi sa veniti la concert din timp: de regula, la orele de varf, inainte de intrarea pe scena a trupei, cand se atinge capacitatea maxima a locatiei, barurile se pot aglomerea.

1. Reguli de acces

Este interzis accesul cu:
- sticle, conserve;
- mancare sau bauturi de orice fel;
- artificii, arme, obiecte periculoase;
- obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
- umbrele (va rugam in caz ca se anunta ploaie sa veniti cu pelerine);
- aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil);
- aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;
- animale de companie;
- persoanele cu probleme de ordin medical trebuie sa aiba asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.
Organizatorii NU vor stoca si NU vor pazi obiectelor prezentate in lista de mai sus pe durata evenimentului!
La intrarea in perimetrul evenimentului, toti participantii vor fi perchezitionati de catre agentii de securitate.
Organizatorii informeaza publicul participant ca spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.
La Romexpo va fi prezent un medic care poate oferi Primul Ajutor in caz de nevoie.

2. Program

19:00: Open Doors
19:30: Warm-up: DJ Chill Will
21:15: B.U.G. Mafia

3. ACCESUL COPIILOR

Acces nerecomandat persoanelor sub 15 ani. Evenimentul poate include elemente verbale sau vizuale ce pot fi considerate nepotrivite pentru minori. Recomandam ca persoanele sub 18 ani sa fie insotite de un adult.

Recomandam persoanelor care vin cu copii sub 10 ani sa le protejeze acestora urechile cu casti speciale. La concert volumul va fi puternic si acesta poate afecta auzul copiilor.

4. Categorii de bilete si bratari

- Accesul in spatiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului.
- Parasirea perimetrului de concert, dupa validarea biletului de acces, va fi strict interzisa. Persoanele care doresc sa paraseasca zona de eveniment o pot face, dar la iesire bratara le va fi rupta si daca doresc sa intre din nou, vor trebui sa-si cumpere alte bilete.
Posesorii de bilete la categoriile VIP si Categoria A/B vor primi la acces bratari speciale ce le permit accesul in zona in care au bilete. Bratarile trebuie pastrate la mana, exact asa cum au fost puse, pe toata durata concertului. Bratarile nu sunt transmisibile si nu trebuie deteriorate pe intreaga perioada a evenimentului. Posesorii de bilete la Categoria C nu vor primi bratara la acces.
- Categoria VIP - aproape de scena, pe platforma la inaltime, cu zona de canapele si bar separat
- Categoria A - Fara loc, in fata scenei. in picioare, in fata scenei; posesorii de biletele la Categoria A au voie si in zonele de Categoria B/ Categoria C dar nu au voie la Categoria VIP
- Categoria B - in picioare in spatele zonei de Categoria A. Posesorii de bilete la Categoria B au voie sa intre in zona de Categoria C.
- Categoria C - in picioare in spatele zonei de Categoria B. Posesorii de bilete la Categoria C nu au voie sa intre in zonele altor categorii.

BILETE:

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si pe bilete.bugmafiaoficial.ro, precum si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Biletele au urmatoarele preturi: 149 lei (Categoria A), 119 lei (Categoria B), si 89 lei (Categoria C). La intrare, in limita disponibilitatii, biletele vor costa 180 de lei, 140 de lei si 100 de lei.
Categoria VIP este sold-out. Biletele VIP sunt aproape de scena, pe platforma la inaltime, in zona cu canapele si mese de cocktail si bar separat. Locul la canapele nu este garantat, se ocupa in ordinea sosirii.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by KISS FM
Publicat pe 22 Iulie 2022 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram