BestMusic.ro » Stiri »  "Bunicul Dezlantuit" a zguduit box office-ul romanesc  

 "Bunicul Dezlantuit" a zguduit box office-ul romanesc
 


Robert De Niro a cucerit box office-ul romanesc cu rolul sau din comedia ,,Bunicul Dezlantuit”si a fost primit cu entuziasm de peste 74.000 de spectatori, generand incasari de aproximativ 1.461.393 lei, cifracare a reusit sa-i asigure titlul de cea mai bunalansare cinematograficaa acestui an.

Filmul distribuit in cinematografele din Romania de Freeman Entertainment a fost urmat in clasamentul incasarilor de animatia ,,Nazdravanii din padure. Speriosul Speriosilor”, care a fost vizionatade 24.740 de spectatori si a cumulat venituri in valoare de aproximativ 413.410 lei.

Pozitia a treia a box office-ului ii revine filmului ,,The Revenant: Legenda lui Hugh Glass”, care a fost urmarit de aproximativ 12.200 spectatori si ale carui rezultate de casaau fost in valoare de 249.538 lei.

Comedia acestei saptamani, ,,Bunicul Dezlantuit”, il aduce in rol principal pe Robert De Niro, care de aceastadataface echipacu Zac Efron si sfideazatiparele in rolul unui veteran lipsit de prejudecati si hotarat sademonstreze caviata meritatraitadin plin la orice varsta.

Jason Kelly (Zac Efron) se aflala doar o saptamanadistantade nunta cu fiica rasfatataa sefului sau, deci cu un pas mai aproape de visul lui de a deveni partener la firma de avocaturaunde lucreazade mult. Abia tarziu, tanarul va realiza catoate planurile ii sunt periclitate de bunicul dezlantuit, cu care pleacaintr-o escapadade cateva zile la rugamintea bunicului indurerat, cu destinatia Daytona. intre petreceri scandaloase, conficte aprinse in bar si o noapte epicade karaoke, batranul Dick (Robert De Niro) pare de neoprit. incearcacele mai provocatoare experiente si face tot posibilul sa-si convinganepotul sai se alature.

La finalul acestui concediu incredibil, bunicul dezlantuit si formalul sau nepot descoperacaexistamulte lucruri pe care le pot invata unul de la celalalt si leagao relatie mai stransaca niciodata.

Pe langaRobert De Niro si Zac Efron, din distributia comediei mai fac parte Julianne Hough, Aubrey Plaza, Dermot Mulroney si Adam Pally.

Distribuit de Freeman Entertainment, filmul "Bunicul dezlantuit” a avut premiera pe 5 februarie si poate fi urmarit in continuare in cinematografele din toata tara.
Mai multe stiri despre: box office  going out  filme 2016 
Publicat pe 09 Februarie 2016 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram