BestMusic.ro » Stiri »  BUSH lanseaza o piesa noua "More Than Machines" si anunta un nou "The Art of Survival"

 BUSH lanseaza o piesa noua "More Than Machines" si anunta un nou "The Art of Survival"

 BUSH lanseaza o piesa noua "More Than Machines" si anunta un nou "The Art of Survival"

BUSH a lansat in urma cu doua zile, piesa "More Than Machines", primul single de pe noul album "The Art of Survival". Acesta este al noualea LP al trupei si va iesi pe 7 octombrie prin casa de discuri BMG. Trupa avea 18 piese pregatite initial, iar directia pastrata in acest album este similara cu cea a LP-ului "The Kingdom" din 2020.

Piesa "More Than Machines" are sound-ul de piesa de difuzat pe repeat la un radio de rock alternativ. Soundul este asemanator cu anii 90/2000, include parti soft dar catchy, in care Gavin Rossdale exprima frustrari legate de lumea moderna si divizarea societatii. Totusi, piesa are si parti mai heavy, cel putin in instrumental, fiind bucati care amintesc de trupa de metalcore modern A Perfect Circle si mici solo-uri post rock pe fundal.

Productia e realizata cu un sintetizator discret si vocea lui Gavin e evidentiatat foarte bine. BUSH au promis ca vor lansa si un videoclip pentru "More Than Machines". Solistul a explicat intr-un interviu ca abordeaza 3 teme vitale pe single: dreptul femeilor asupra propriului corp, distrugerea planetei, evolutia AI-ului si a robotilor care ne vor inlocui si ne vor lua joburile.

Albumul "The Art of Survival" are 12 melodii si a fost compus si inregistrat in 2022, alaturi de Erik Ron, colaborator cu Panic! At the Disco si Godsmac cu implicare lui Tyler Bates, omul din spatele lui Marilyn Manson dar si creatorul coloanelor sonore din filmele "John Wick" si "Guardians of the Galaxy".
Publicat pe 29 Iulie 2022 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram