BestMusic.ro » Stiri »  Calum Scott a lansat single-ul “At Your Worst”

 Calum Scott a lansat single-ul “At Your Worst”


Calum Scott a lansat single-ul "At Your Worst”, una dintre cele mai uptempo si pline de energie melodii de pana acum.

Lansat dup "Whistle” – colaborarea sa cu producatorul / DJ / multi-instrumentistul Jax Jones – "At Your Worst” marcheaza primul single solo al lui Calum de la lansarea de la mijlocul anului 2022 a celebrului sau album Bridges. Pentru a da viata piesei bazate pe beat, Calum a lucrat cu Digital Farm Animals (Dua Lipa, Rita Ora, Jonas Brothers/Marshmello) si Jon "MAGS” Maguire, visand la un sunet aerisit, dar puternic, imbracat cu o chitara luxurianta si tonuri de sintetizatoare puternic hipnotice.

Piesa s-a nascut dintr-un sentiment ca uneori ar putea fi greu pentru cineva sa ma iubeasca din cauza anxietatilor mele, a timpului meu plecat, a indoielii mele de sine – dar si din constientizarea ca suntem cu totii demni sa fim iubiti, nu conteaza defectele sau nesiguranta noastra”, spune Calum. "Acesta ar putea fi un cantec care sa linisteasca pe cineva ca il vei iubi indiferent de ce s-ar intampla, dar este si un cantec pentru tine: un memento ca ar trebui sa te iubesti cel mai rau, pentru ca iubirea de sine este cea mai importanta.

Streaming Link-ul se regaseste aici.

Mai jos puteti asculta noul single.
Publicat pe 22 August 2023 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram