BestMusic.ro » Stiri »  Calvin Harris si Sam Smith lanseaza videoclipul piesei "Desire"

 Calvin Harris si Sam Smith lanseaza videoclipul piesei "Desire"


Calvin Harris si Sam Smith au colaborat din nou pentru o piesa intitulata "Desire". Melodia este insotita de un videoclip in care artistii se intrec cu masini sport, ca niste reali piloti de curse.

Noul videoclip a fost bine primit de fani, fie si numai pentru stunt-urile auto specifice care apare in el. Clipul ii prezinta pe cei doi purtand costume profesionale pentru pilotaj, avand stiluri inspirate mai mult de cursele NASCAR, decat de cele urbane.

Piesa "Desire" are toate elementele unui hit: vocea unica lui Sam Smith, acompaniata perfect de sintetizatoare si de amprenta specifica a lui Calvin Harris. Piesa in sine se poate incadra in electro pop. Aceasta a fost lansata prin SME (in numele: Columbia); AMRA, BMG Rights Management (US), LLC, Kobalt Music Publishing, ARESA.

Sam Smith si Calvin Harris au mai colaborat in trecut, in urma cu 5 ani la mega hitul "Promises" si au dorit sa refaca acel duo de succes. Sam a mai lucrat cu Harris si la o piesa de pe albumul din 2023, "Gloria" ("I'm Not Here to Make Friends"). DJ-ul scotian a lansat in ianuarie 2023 piesa "Miracle", colaborare cu Ellie Gulding. Muzicianul, care a fost multi ani la rand cel mai bine platit DJ a aparut la marile festivaluri ale anului, in frunte cu Coachella.

Mai jos puteti asculta "Desire".
Publicat pe 17 August 2023 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram