BestMusic.ro » Stiri » Campionatul Mondial de Gimnastica din Olanda, pe ritmuri de manea (video)

Campionatul Mondial de Gimnastica din Olanda, pe ritmuri de manea (video)

Campionatul Mondial de Gimnastica din Olanda, pe ritmuri de manea (video)

Campionatul Mondial de Gimnastica din Olanda va oferi cel putin o surpriza telespectatorilor romani.

Una dintre gimnaste va concura pe o manea. Reprezentanta Quatarului, Al Jazi Al Habishi, isi va executa numarul pe muzica lui Nicusor Guta si Mihaela Minune.

Melodia `Tu meriti totul, meriti iubire` a fost aleasa de antrenoarea gimnastei, care este de origine romana.

Camelia Mandricel, cea care coordoneaza lotul national feminin de gimnastica al Quatarului este multumita de piesa pe care a ales-o pentru Campionatul Mondial de gimnastica de la Rotterdam si nu intelege de ce romanii manifesta atat de mult interes fata de optiunea ei.

Da va concura pe o manea, dar nu inteleg de ce va intereseaza atat de mult ce tema muzicala are gimnasta. E problema mea, ca antrenoare, ce melodii aleg, a explicat Camelia Mandricel.

Romania va participa, intre 16 si 24 octombrie, la Campionatul Mondial de Gimnastica din Olanda, o treapta pentru calificarea la Jocurile Olimpice.

Din lotul feminin, condus de Octavian Bellu, fac parte Sandra Izbasa, Ana Porgras, Diana Chelaru, Raluca Haidu, Cerasela Patrascu, Gabriela Dragoi si Amelia Racea.

La masculin, Romania este reprezentata de Marian Dragulescu, Flavius Koczi, Ovidiu Buidoso, Cristian Bataga, Adrian Bucur, Marius Berbecar si Robert Stanescu, informeaza Romania Libera.
Mai multe stiri despre: campionatul mondial de gimnastica 
Publicat pe 12 Octombrie 2010 , de Laura Galan

Adauga un comentariu