BestMusic.ro » Stiri »   Carine lanseaza "Call Me When You’re High"  

  Carine lanseaza "Call Me When You’re High"
 

  Carine lanseaza "Call Me When You’re High"
 

Carine este una dintre vocile fresh ale momentului si desi a mai lansat piese de-a lungul timpului, "Call Me When You're High", cel mai recent single al ei, aduce si noi emotii.

Piesa dezvaluie o poveste in care o sa se regaseasca fiecare ascultator si chiar daca titlul este unul "self-explanatory”, acesta ascunde mult mai multe nuante. "Totul a inceput de la o chitara si a dus catre refren, textul fiind ceva ce nu am mai avut curaj sa cant pana acum. De aceea 'Call Me When You’re High' este piesa mea preferata de pe album si va ramane ca un simbol al incheierii unui capitol din viata mea, dar in acelasi timp va da viata urmatoarelor creatii si unui nou stil", povesteste artista.

O fire cameleonica si intr-o continua dezvoltare, Carine isi lasa amprenta pe fiecare proiect lansat. Compus de catre artista alaturi de Catalin Tamazlicaru, Razvan Dediu, DJ SAVA si Alexandru Antonescu, "Call Me When You’re High” este un single cu beat-uri dance si riff-uri de chitara ce se imbina armonios cu vocea artistei. Versurile ascund trairile din spatele unei iubiri intense si completeaza prin emotia transmisa mood-ul piesei.

"Cu acest single am reusit sa-mi descopar o latura pe care inca nu o cunosteam, din acest motiv am vrut ca albumul sa se numeasca 'Call Me When You’re High' pentru ca, oarecum, toate piesele de pe album se invart in jurul acestei povesti. Stiu ca prin curajul meu de a ma deschide publicului prin piesele mele, voi inspira multi ascultatori sa o faca la fel in fata persoanei la care se gandesc atunci cand asculta piesa si se regasesc", adauga Carine.

Dupa succesul colaborarii cu DJ Sava pentru piesa "Sea Lo Que Sea”, artista a lansat "Magique”, prima ei piesa din cariera solo, cu un videoclip senzual. Frumoasa Carine a urcat pe scena in fata a mii de oameni alaturi de DJ Sava in cadrul ENMODA International Awards Night, unul dintre cele mai importante festivaluri de muzica din Balcani. Au urmat apoi piese precum "No Time” si "Falling”, ce imbina beat-uri dance cu influente balcanice, iar in iulie, a colaborat pentru prima oara cu Miriam Amat, artista recunoscuta pentru set-urile sale. Carine si Miriam au lansat impreuna "Rendez Vous”, un single insotit de un videoclip ce pune in evidenta senzualitatea si sarmul celor doua artiste.
Publicat pe 15 Februarie 2021 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu