BestMusic.ro » Stiri » Castigatorul Cupei Presei la Cantat isi cauta prietena pentru Danemarca

Castigatorul Cupei Presei la Cantat isi cauta prietena pentru Danemarca

Castigatorul Cupei Presei la Cantat isi cauta prietena pentru Danemarca

Pe 10 iunie, prezentatorul Meteo de la N24, Catalin Petre, cucerea, pe scena Hard Rock Cafe, Marele Trofeu al Cupei Presei la Cantat Tuborg.

Cu acest prilej, el a primit din partea organizatorilor o excursie in Danemarca, in patria mama a marcii Tuborg. Pe deasupra, mai multi impresari s-au interesat de situatia sa profesional-muzicala, fiind convinsi ca vocea si prezenta sa scenica ar putea sa-l faca din prezentator TV vedeta a scenei romanesti.

Numai ca dupa un asemenea val de vesti bune, au aparut si primele probleme pentru fericitul castigator. Desi a ales sa plece in septembrie in Copenhaga, si desi are dreptul sa fie insotit, Catalin nu are o partenera de drum, despartindu-se de prietena sa de curand.

Fara sa dispere, castigatorul Cupei a declarat organizatorilor ca in curand va completa locul lipsa, fiind momentan in cautari.

Pe Catalin si pe viitoarea sa prietena ii asteapta patru zile de vis in Danemarca, cu un zbor la clasa business, cazare in hotel de cinci stele, mai multe excursii, un tur de oras si, bineinteles, o vizita la fabrica Tuborg.

Sursa: PR Cupa Presei la Cantat Tuborg
Mai multe stiri despre: inedit  cupa presei la cantat 
Publicat pe 27 Iunie 2008 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram