BestMusic.ro » Stiri » Catalin Maruta i-a dedicat Andrei `Wind Of Change` la Music FM

Catalin Maruta i-a dedicat Andrei `Wind Of Change` la Music FM

Catalin Maruta i-a dedicat Andrei `Wind Of Change` la Music FM

In acest weekend, prezentatorul emisiunii Happy Hour la ProTv s-a intors la prima sa iubire, radioul.

Dupa o experienta in domeniu inceputa la Targu Jiu in urma cu mai bine de 7 ani, Catalin Maruta i-a incantat pe ascultatorii Music FM cu vocea si cu alegerile sale muzicale, dovedindu-se o prezenta calda si plina de surprize la emisiunea `StarList`.

Maruta a inceput intr-un ritm alert incursiunea in cele doua ore de `StarList`, cu muzica din `tineretea sa`: `Sunt Catalin Maruta iar astazi am renuntat la televiziune pentru radio. Doua ore o sa stai cu mine pe 103.8 FM, pentru ca ti-am pregatit multa muzica buna la StarList. Eu zic sa incepem cu Joe Cocker, un artist care mie imi place foarte tare. Vor mai urma si alti artisti precum Marc Anthony, Aqua deci avem multa muzica buna`, a declarat Catalin.

Urmatoarea lui alegere a fost trupa Backstreet Boys special pentru doamnele care `deja sunt maritate, cu copii acasa si isi aduc aminte de perioada cand baietii din trupa faceau ravagii. Haideti sa ii ascultam acum cu o piesa ceva mai recenta - Incomplete`.

Printre alegerile celei de-a doua ore s-au numarat trupele Bon Jovi si Aerosmith, iar la finalul emisiunii, Catalin Maruta le-a facut o dezvaluire ascultatorilor aflati pe receptie:

`Ultima piesa pe care vreau sa v-o dedic si vreau sa o ascultati este cea pe care o dedic si sotiei mele. Este melodia care ne aduce aminte de foarte multe lucruri frumoase, de fapt e piesa noastra de suflet: Scorpions – Wind of change. A, Andra? Si tu da radioul mai tare, e pentru tine, da?`. Dupa ce a terminat de prezentat emisiunea "StarList”, Catalin a avut o surpriza din partea lui Ramon Cotizo.

Nu a fost o `a-Maruta` ci un cadou din partea intregii echipe Music FM, un husky de plus pentru fiul sau, David. Inainte de a pleca, Catalin a declarat ca `in aceste doua ore m-am intors in timp cu ajutorul pieselor de la Music FM, intr-una dintre cele mai frumoase perioade ale mele, pe vremea cand lucram la radio. Apropo, Music FM cand veti cauta DJ sa stiti ca sunt primul care ar veni.

Si atentie, fara bani`, a adaugat prezentatorul emisiunii Happy Hour.

Mai multe stiri despre: cupluri vedete  music fm live  starlis music fm  chilipirul-zilei.ro/
Publicat pe 04 Iulie 2011 de BestMusic.ro
chilipirul-zilei.ro/