BestMusic.ro » Antonia » Ce poze si-au mai pus vedetele pe Facebook #55

Ce poze si-au mai pus vedetele pe Facebook #55

 
Ce poze si-au mai pus vedetele pe Facebook #55

Daca de Pasti n-am luat pauza de la rubrica voastra preferata, "Ce poze si-au mai pus vedetele pe Facebook", a trebuit sa facem o pauza de respiro dupa aceea, dar am revenit azi, dupa doua saptamani, cu forte si, mai ales, cu poze proaspete. Sa inceapa paranghelia!

Pe scurt, saptamana asta, vedetele din muzica au postat pe Facebook urmatoarele: Amna, Andrei Leonte si Florin Grozea s-au bagat la o partida de paintball, cu ocazia unei emisiuni tv, Andra si Proconsul sunt mandri nevoie mare de albumele proaspat lansate asa ca au dat o fuga la hipermarket sa le pozeze, Smiley ni-l prezinta pe instructorul sau demn de mila, iar Sore, Lee Heart, Giulia si Antonia iar au avut parte de o seara a fetelor. Baieti, data viitoare fiti party crashers :)

In materie de munca, Andreea Banica ne dezvaluie ca pregateste un hit alaturi de Play & Win, iar Deliric face ce-i place la filmarile noului clip Gojira & Planet H - "Fac ce-mi place".

Ar mai fi cateva de mentionat, insa mai bine urmariti lista din dreapta. Weekend placut!

 Mai multe stiri despre: poze vedete  poze facebook  facebook vedete 
Publicat pe 24 Mai 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram