BestMusic.ro » Stiri » Cea mai tare petrecere de karaoke e la TUNES!  

Cea mai tare petrecere de karaoke e la TUNES!  

Cea mai tare petrecere de karaoke e la TUNES!  

Tunes este despre muzica, este o celebrare a ei intr-o forma deja consacrata: Karaoke, multe zambete, si oameni fericiti. E unul din putinele baruri din Bucuresti care ofera iubitorilor de muzica acel loc unde pot asculta muzica preferata, si mai mult decat atat, pot sa o si cante, in cele mai bune conditii. La TUNES oamenii vin sa cante, si daca sunt iubitori de muzica se indragostesc de loc. De miercuri pana sambata, este karaoke dupa ora 22, asa ca cei care vor sa zguduie scena, o pot face in oricare din seri. Vineri si sambata la Tunes se gazduieste " Late Night Voices", o petrecere de karaoke in adevaratul sens al cuvantului.

TUNES este locul unde poti fi "stapan" pe scena. De miercuri pana sambata scena poate fi a ta daca vii in TUNES. Hai pe Gabroveni, Nr. 16 si vei avea parte de experienta vietii tale!

Astazi si maine avem Late Night Voices! Barul e pregatit cu mixuri si shoturi excelente, iar playlistul de piese preferate te asteapta sa iti alegi favorita.

Te invitam la Late Night Voices la Tunes - karaoke, Dj si multa distractie. Scena este pregatita iar microfonul este gata sa fie cucerit.

FB Event: https://www.facebook.com/events/1567236003553267/

De retinut: nu este vorba despre cat de bine canti, este vorba despre cat de bine te simti si cat de mult iubesti muzica.
Mai multe stiri despre: karaoke party  party karaoke 
Publicat pe 24 Aprilie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram