BestMusic.ro » Rihanna » Cele mai asteptate albume ale lunii noiembrie

Cele mai asteptate albume ale lunii noiembrie

 

Noiembrie se anunta o luna destul de buna in ceea ce priveste materialele discografice, nume de top din mainstream pregatindu-ne albume cu care spera sa doboare recorduri.

La categoria pop avem trei nume grele: One Direction, cel mai popular grup al momentului se bate cu doboratoarea de recorduri Rihanna, dar si cu Christina Aguilera, care insa ataca un public mai matur si nu pot spune ca lupta la aceeasi categorie. Daca in octombrie, albumul lui Taylor Swift a fost THE THING, vanzand peste un milion de exemplare in prima saptamana, asteptam sfarsitul lunii sa tragem linie in materie de vanzari si pentru cei trei artisti.

Trecand la zona mai putin mainstream, avem releasuri importante din partea lui The Weeknd - "Trilogy", Deftones "Koi No Yokan", al carui turneu de promovare speram sa-i aduca din nou in Romania, dar si al treilea album Crystal Castles.

In muzica romaneasca, asteptam cu nerabdare lansarile Vunk si Loredana, si show-urile aferente!

Tu ce album astepti in noiembrie?

 Mai multe stiri despre: albume 2012  albume octombrie 2012 
Publicat pe 31 Octombrie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram