BestMusic.ro » Stiri »   Celelalte Cuvinte – Lansare album “Electric Live” la Quantic

  Celelalte Cuvinte – Lansare album “Electric Live” la Quantic

  Celelalte Cuvinte – Lansare album “Electric Live” la Quantic

Celelalte Cuvinte lanseaza primul album electric live din cariera de aproape 38 de ani a trupei, sub egida Universal Music Romania.

Albumul a fost inregistrat la spectacolul-concert de la Sala Palatului, care a avut loc in data de 8 decembrie 2011, cu ocazia aniversarii de 30 de ani.

Concertul de lansare din Bucuresti va avea loc in data de 22 Noiembrie, la Club Quantic.

"Cuvintele pe care le rostim ni se par prea putine pentru a exprima ceea ce simtim."

Foarte tineri, in 1981, au cautat "Celelalte Cuvinte" pentru a-i exprima emotiile si gandurile. Au trecut multi ani de atunci, ani in care muzica lor a bucurat generatii de fani, in care tablourile stilistice s-au succedat. De la romantismul primei decade cu "Iarba prin par”, apoi "Daca vrei”, "Un sfarsit e un inceput”, "Scrisori iubite”, "Nu-mi da tot intr-o zi”, la protestul din "Se lasa rau”, "Cina dragonului”, "Armaghedon”, "Lupii”, "Boala de ganduri”, apoi o imbinare intre cele doua si o reintoarcere la matca prin "Zmeie”, "Stem”, "Intre vise”, Celelalte Cuvinte si-a pastrat mereu crezul, valorile si personalitatea artistica, dobandind statutul de trupa-legenda a rock-ului romanesc. Nu si-a dezamagit niciodata fanii, nu a facut niciodata compromisuri de dragul comercialului.

Pe 13 decembrie 1981, in calitate de trupa a Casei Studentilor din Timisoara, Celelalte Cuvinte a sustinut primul concert in "sala festiva" a acesteia. Evenimentul a fost considerat actul oficial de nastere a trupei.

"Celelalte Cuvinte – ELECTRIC LIVE la Sala Palatului” este un dublu album de peste 2 ore, care contine povestea celor 30 de ani impliniti la data concertului de la Sala Palatului, intr-o interpretare live de exceptie. Experienta unui concert Celelalte Cuvinte e ceva special, fanii spunand mereu despre ei ca sunt prin excelenta "o trupa de live”. Pentru prima oara, aceasta experienta este imprimata pe un suport audio, intr-un album care marcheza probabil cel mai impresionat (si mai lung) concert din cariera trupei.

Concertul de la Quantic va fi urmat de un turneu national in 2020, iar datele de turneu si orasele vor fi anuntate in curand.

Calin Pop, Marcel Breazu, Leontin Iovan, Tiberiu Pop si Ovidiu Rosu se pregatesc pentru intalnirea cu fanii din toata tara, carora le vor spune, in stilul propriu, povestea Celorlalte Cuvinte.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Publicat pe 20 Noiembrie 2019 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu