BestMusic.ro » Stiri » Cher compune muzica noua cu iubitul ei Alexander ‘A.E.’ Edwards

Cher compune muzica noua cu iubitul ei Alexander ‘A.E.’ Edwards


Cher compune muzica noua cu iubitul ei Alexander ‘A.E.’ Edwards. Alexander, in varsta de 36 de ani, este el insusi artist si producator. Cher si Alexander "A.E.” Edwards duc acum relatia lor la urmatorul nivel.

Artista a declarat pentru E! News ca lucreaza la muzica noua si chiar si-a adus iubitul – care este el insusi producator – in studio pentru colaborare. "I’m going to England to make two albums,” a spus aceasta. "Some of the songs Alexander gave me, so I’m pretty excited about that. He’s a producer and a writer and he does everything, so I’m happy about that.”

Cher a adaugat, de asemenea, ca incearca "to get myself in shape” pentru un turneu pe care intentioneaza sa il porneasca mai tarziu in acest an.

Cantareata "If I Could Turn Back Time” a vorbit anterior despre diferenta de varsta de 40 de ani din relatia ei. "On paper, it’s kind of ridiculous,” a recunoscut ea la The Kelly Clarkson Show din decembrie. "But in real life, we get along great. He’s fabulous. And I don’t give men qualities that they don’t deserve.”

Ea a remarcat ca Edwards este "very kind, very smart, he’s very talented, and he’s really funny,” adaugand si faptul ca este si "quite handsome.”

Cher si Edwards s-au intalnit la Saptamana Modei de la Paris, in septembrie, iar mai tarziu au fost vazuti tinandu-se de mana. Rapperul si directorul muzical a fost anterior cu Amber Rose, cu care are un fiu de trei ani, Slash Electric.
Publicat pe 08 Martie 2023 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram