BestMusic.ro » Stiri »  Chopsticks, producatorul HaHaHa Production, semneaza productia muzicala a piesei "Neon lights” a celebrei Demi Lovato.

 Chopsticks, producatorul HaHaHa Production, semneaza productia muzicala a piesei "Neon lights” a celebrei Demi Lovato.


ROMDROPS, divizia internationala a HaHaHa Production, marcheaza un nou succes international. Chopsticks, producatorul HaHaHa Production, semneaza productia muzicala a piesei "Neon lights” a celebrei Demi Lovato.

Vladimir Coman, cunoscut in industria muzicala ca Chopsticks, producator, compozitor si sound designer la HaHaHa Production si Romdrops, divizia sa internationala, semneaza productia muzicala a nou lansatei piese "Neon lights” a celebrei Demi Lovato, una dintre cele mai premiate si ascultate artiste din America si din intreaga lume.

Succesul mondial a lui Chopsticks cu piesa lui Demi Lovato, vine dupa ce Romdrops a marcat deja prin producatorii sai romani colaborari istorice cu James Carter, Ofenbach, si James Blunt (Serban Cazan si Chopsticks), Moguai si Polina (Chopsticks), Rita Ora feat Fatboy Slim si Rag’n’Bone Man (Serban Cazan), KSHMR (Smiley si Serban Cazan), Beverley Knight (Smiley si Serban Cazan), Camylio (Lucian Nagy) sau Iam Tongi castigatorul "American Idol”, cu piesa I’ll be seeing you, produsa de Florin Boka (Feenom) si Roland Kiss.

”Sa-mi vad numele pe creditele piesei lui Demi Lovato ma face sa simt ca primesc validare pentru ce fac si ce iubesc. Sunt metalist si rocker de mic si odata ajuns in industrie, am tot auzit ca rock-ul e mort si ca nu pot crea in directia asta, ca voi muri de foame. Acum Demi Lovato canta rock, MGK canta rock, s-au intors Paramore si Avril Lavigne, a aparut Olivia Rodrigo, pe langa multi altii care adopta stilul asta, iar eu m-am trezit brusc foarte cerut pe nisa asta pe care o iubesc. Colaborarea pe piesa lui Demi Lovato a pornit de la Smiley care, intr-una dintre plecarile in Los Angeles, i-a povestit lui Oak Felder ca are un om in echipa care produce rock, am lucrat diverse instrumentalui pentru mai multe voci pana am primit invitatia de a reproduce in stil metal Neon Lights si iata ca viziunea mea e acum parte din albumul ei!”, a declarat Chopsticks, cel care semneaza alaturi de cunoscutii Oak Felder, Alex Nice si Keith "Ten4” Sorrells productia muzicala a piesei lui Demi Lovato, "Neon lights”, ce e parte din albumul de remake-uri al artistei, REVAMPED.

Chopsticks lucreaza in industria muzicala din anii 2000, a produs si a compus muzica in studiourile HaHaHa Production pentru cei mai importanti artisti din Romania, iar in ultimii ani a ajuns sa lucreze, sub umbrela Romdrops, in locuri legendare pentru muzica internationala precum Eastwest Studios si Paramount Studios din Los Angeles sau Abbey Road din Londra: " Fac muzica de 20 de ani deja, dar cred ca la nivel real, de-abia acum incep.”, declara Chopsticks care are in lucru, alaturi de ceilalti producatori, compozitori si artisti HaHaHa Production, multe proiecte muzicale uriase pentru piata internationala care se vor lansa curand.

ROMDROPS este o companie de publishing si productie muzicala, infiintata in 2021, menita sa deschida oportunitati globale grandioase pentru artistii, producatorii si scriitorii romani, in urma unei tabere internationale de creatie organizate de Smiley si HaHaHa Production in Transilvania. HaHaHa Production, publisher de succes si unul dintre cele mai creative si titrate labeluri independente din Romania, Milk&Honey, una dintre cele mai puternice firme de management muzical din lume, Oak Felder, castigator al premiului Grammy, considerat a fi unul dintre cei mai prolifici producatori muzicali ai ultimilor ani au infiintat impreuna Romdrops, care activeaza pe piata muzicala din intreaga lume, colaboreaza cu TOP 40 cei mai cunoscuti artisti ai lumii, lucreaza pentru proiecte din topurile americane, britanice si din toate tarile care conteaza si care genereaza hituri.

Puteti asculta mai jos piesa.
Publicat pe 20 Septembrie 2023 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram