BestMusic.ro » Stiri » Cirque du Soleil: inca o reprezentatie Alegria

Cirque du Soleil: inca o reprezentatie Alegria

Cirque du Soleil: inca o reprezentatie Alegria

La cererea publicului, turneul Alegra al Cirque du Soleil va fi suplimentat cu inca o reprezentatie. Noul show va avea loc sambata, pe 7 septembrie, incepand de la ora 16.00. La spectacolele aflate deja in vanzare (5, 6, 7 si 8 septembrie) mai sunt disponibile putine locuri.

Dupa 20 de ani de turnee in peste 40 de tari, timp in care au fost aplaudata de peste 14 milioane de spectatori, Alegra trage cortina in decembrie 2013. Romanii au acum ultima sansa de a vedea acest spectacol superb, care a vrajit inimile fanilior din intreaga lume cu momentele sale acrobatice eterice, costumele elegante si muzica fascinanta.

Biletele pentru toate spectacolele se pot cumpara online pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Orange, Germanos, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Preturile biletelor pentru adulti variaza de la 110 la 500 lei. Copii beneficiaza de reduceri, iat biletele se pot achizitiona si in rate. Detalii pe www.eventim.ro.

Alegra (cuvant spaniol care inseamna optimism, bucurie, veselie) dispune de o distributie internationala ce include 55 de artisti si muzicieni din 15 tari, si este un show spectaculos de acrobatie. Dureaza aproape 2 ore jumatate si include momente uluitoare, care vor uimi publicul de toate virstele. Fanii vor avea ocazia sa urmareasca cu respiratia taiata acrobatii dramatice, in care sunt puse la incercare talentul si echilibrul unor artisti de renume mondial, precum numarul Barele Aeriene, un moment foarte intens, plin de vitalitate, unde acrobati indrazneti trebuie sa se balanseze la mai mult de 16 metri deasupra scenei.

In ritmicul si periculosul Dans al Cutitelor de Foc, artisti jongleaza cu cutite in flacari pe langa corp, in timp ce Power-Track ofera spectactorilor o demonstratie geniala de coregrafie sincronizata si sarituri la trambulina, ce apare ca prin magie de sub podeaua scenei. In Barele Rusesti, artistii zboara prin aer, cu tumbe spectaculoase si rasuciri la jumatatea parcursului, pentru a ateriza pe barele de aproximativ 10 cm de pe umerii robusti ai colegilor lor.

LOCATIE:
Romexpo, Pavilionul Central, Bucuresti

Program (5-8 septembrie 2013)

Joi, 5 septembrie, orele 20:00
Vineri, 6 septembrie, orele 20:00
Sambata, 7 septembrie, orele 16:00 si 20:00
Duminica, 8 septembrie, orele 13:00 si 17:00

BILETE:

Adulti
VIP: 500 RON
Premium: 350 RON
Tribune: 250 RON, 230 RON, 210 RON, 190 RON, 150 RON, 110 RON (consultati harta atasata)

Copii (pana la 12 ani, inclusiv):
VIP: 350 RON
Premium: 245 RON
Tribune: 175 RON, 161 RON, 147 RON, 133 RON, 105 RON, 77 RON (consultati harta atasata)

*Reducerea e valabila pentru copii cu varste pana la 12 ani, inclusiv; accesul se face doar insotit de un adult, pe baza unui act valid ce stabileste varsta copilului: certificat de nastere, carnet de elev, pasaport). Biletele cu reducere pentru copii sunt disponibile in numar limitat.
Mai multe stiri despre: spectacole  spectacole 2013 
Publicat pe 28 August 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram