BestMusic.ro » Stiri » City Revolution cu Adrian Despot si Dj Hefe - de maine la City FM

City Revolution cu Adrian Despot si Dj Hefe - de maine la City FM

City Revolution cu Adrian Despot si Dj Hefe - de maine la City FM

Adrian Despot (Vita de vie) si DJ Hefe (Coma) declanseaza City Revolution, in fiecare miercuri, incepand cu ora 19:00, la CityFM.

Cu toate armele din dotare, cei doi vor identifica trupele tinere lipsite de promovare si le vor sprijini pe cele care dovedesc ca merita.

City Revolution se va difuza in fiecare miercuri, intre orele 19:00 si 21:00, iar primul invitat va fi Junkyard, solistul trupei R.O.A., cunoscut si pentru colaborarea cu Suie Paparude.

Astfel, trupele tinere sunt invitate sa-si trimita piesele la redactie, iar cei doi moderatori vor alege trei melodii pe care le vor difuza in emisiune. Acestea vor fi postate mai apoi pe pagina dedicata City Revolution de pe site-ul www.cityfm.ro.

Timp de o saptamana, ascultatorii isi vor vota preferaiti, iar trupa cu cele mai multe puncte va fi aleasa castigatoare. Aceasta are posibilitatea de a merge mai departe, pentru ca la sfarsitul lunii sa poata fi Marele Catigator. Trupa care la sfarsitul lunii a primit cele mai multe puncte va beneficia de includerea unei piese in playlistul CityFM, cat si de o emisiune dedicata si un concert live susinut in studioul postului de radio. De asemenea, va avea posibilitatea de a canta in deschiderea unei trupe consacrate, intr-un concert promovat de CityFM.

Regulamentul complet al concursului va fi disponibil pe site-ul www.cityfm.ro.

Rebelii de la CityFM vor avea un invitat surpriza in fiecare editie, acesta asumandu-si rolul de critic al prestatiilor novicilor. Pentru a porni pe picior de egalitate, vedeta in cauza va aduce in discutie piesele sale din perioada de debut. Un alt rol al invitatului este acela de a alege, impreuna cu prezentatorii, piesele ce intra in concurs in saptamana respectiva.
Mai multe stiri despre: city revolution 
Publicat pe 09 Martie 2011 , de Tiberiu Crisan

Adauga un comentariu