BestMusic.ro » Stiri » Cleopatra Stratan lanseaza "Zunea Zunea"

Cleopatra Stratan lanseaza "Zunea Zunea"

Cleopatra Stratan lanseaza "Zunea Zunea"

Dupa ce a cucerit publicul cu "Zunea Zunea”, hit ce a devenit viral in Indonezia, Vietnam, India, Tailanda, Malaysia si a adunat peste 100 milioane de vizualizari din peste 30.000 de clipuri facute de fani, Cleopatra Stratan relanseaza videoclipul single-ului mult iubit.

Desi "Zunea Zunea” pastreaza vocea artistei de cand aceasta avea doar cinci ani, single-ul are o productie actuala, cu un sound fresh. Piesa este insotita de un videoclip fresh, dinamic, cu mult fun si un dans ce poate fi "molipsitor”. Clipul continua povestea Cleopatrei de la cinci ani si pastreaza elementul comun: sticla de apa.

"Piesa 'Zunea Zunea' am lansat-o in 2008, iar in acel moment nu am avut nici cea mai mica idee ca o sa aiba un succes international atat de mare in Asia. Am fost foarte fericita ca piesa este ascultata, cantata, reinterpretata, dorita si iubita de toti acesti oameni, carora le multumesc foarte mult. La 12 ani de la acel moment, sunt foarte emotionata sa va prezint remake-ul acestui proiect. Am pastrat vocea pe care o aveam la 5 ani, pentru recognoscibilitate, si le multumesc lui Zagga si lui Catalin Tamazlicaru pentru acest refresh pe care l-au dat productiei muzicale, Cat Music si intregii echipe de filmare. De asemenea, am dat startul unei coregrafii foarte simple pe refren, la care sper sa mi se alature cat mai multi dintre voi", povesteste Cleopatra Stratan.
Publicat pe 18 Septembrie 2020 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu