BestMusic.ro » Stiri »  Colaborare hot: Erika Isac si BoyFlow lanseaza "Hips on fire"  

 Colaborare hot: Erika Isac si BoyFlow lanseaza "Hips on fire"
 

 Colaborare hot: Erika Isac si BoyFlow lanseaza "Hips on fire"
 

Erika Isac si BoyFlow fac echipa pentru un hit exotic! Cei doi artisti colaboreaza pentru prima data si lanseaza "Hips on fire”, o piesa fresh, cu beat-uri hot si un sound tropical, care te va face sa dansezi de la primul play.

Compus de catre Laurentiu Duta alaturi de Erika Isac, BoyFlow, Dony, Daniel Giraldo Mazo si Ovidiu Bistriceanu, "Hips on fire” este un single cu versuri in limba engleza si spaniola ce pune iubirea in versuri si note muzicale. Piesa este insotita de un videoclip senzual, in regia lui Silviu Mindroc, ce dezvaluie prin imagini latura seducatoare a frumoasei artiste.

"Hips on fire'este un proiect super drag mie, inca de la inceput cand mi-a aratat Laurentiu in studio tema de trompeta, mi-a transmis un super vibe de vara, party, distractie, freedom. Imi doresc ca oamenii sa se distreze pe aceasta melodie si sa se auda super tare pe plaja vara asta. Cat despre clip, a fost o placere sa filmam cu Silviu Mindroc care este un super regizor, chiar ne-am distrat la filmari!", spune Erika Isac.

"Imi place foarte mult cum a iesit aceasta piesa, cu ritmul perfect pentru party si vibe-urile bune pe care le transmite! Instrumentalul este incredibil, iar modul in care cele doua culturi, cea romaneasca si cea spaniola, se imbina, este inedit. Mi-ar placea sa cant impreuna cu Erika acest single pe scena marilor festivaluri", adauga BoyFlow.

Erika Isac i-a impresionat pe Delia, Stefan Banica si Horia Brenciu in cadrul uneia dintre cele mai urmarite emisiuni de talente si a ajuns pana in Prima Gala. Artista este pasionata de canto si dans, iar de-a lungul timpului a castigat mai multe premii in cadrul concursurilor si festivalurilor muzicale. In urma cu aproape 3 luni, Erika a colaborat cu Dony si Otilia pentru"Peaches and Cream”, un single ce te indeamna sa iesi din zona de confort, sa incepi sa indraznesti si, mai ales, sa nu renunti niciodata la visurile si asteptarile tale.
Publicat pe 04 Iunie 2021 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu