BestMusic.ro » Colinde » Colinde in limba romana

Colinde in limba romana

 
Colinde in limba romana

Sarbatorile de iarna reprezinta cele mai frumoase zile ale anului, in care toti incearca sa uite de griji si sa fie mai buni. Cum muzica muzica uneste sufletele, va prezentam in lista din dreapta cele mai frumoase colinde in limba romana.

Colindele ne inalta sufleteste, ne innoiesc faptura interioara, ne apropie unii de altii, ne fac mai buni, mai iubitori, mai iertatori, mai credinciosi, intr-un cuvant ne picura in suflete acea liniste si acel echilibru moral ce ne este atat de necesar in calatoria vietii.

Fata de cele in limbi straine, colindele in limba romana ne sunt mai aproape de suflet pentru ca le stim, parca, de cand lumea. Le-am cantat pe cele usoare, cum ar fi "Sorcova" sau "Mos Craciun" cand eram la gradinita si in scoala generala, pe cele mai putin cunoscute le-am descoperit ascultand minunatele albume de colinde pe care artisti ca Narcisa Suciu, Ducu Bertzi si Stefan Hrusca le-au lansat de-a lungul anilor sau la targurile de Craciun.

Vezi si: Cele mai frumoase targuri de Craciun din Europa

Acestea fiind zise, hai sa vedem ce colinde in limba romana putem canta anul acesta de Craciun. Care este colindul vostru preferat?

 Publicat pe 04 Decembrie 2012 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu