BestMusic.ro » Colinde » Colinde si cantece de iarna

Colinde si cantece de iarna

 
Colinde si cantece de iarna

Odata cu sfarsitul anului, toti facem macar o mica schimbare in playlist-ul cu melodii si ni se face dor sa ascultam din cand in cand linistitoarele colinde si cantece de iarna. In lista din dreapta v-am pregatit o selectie cu cele mai frumoase colinde in limba romana, engleza, franceza, germana, spaniola, dar si cateva cantece pe care artistii contemporani le-au compus pentru anotimpul rece sau le-au adaptat.

Daca pe cele in limba romana le cunoastem de cand e lumea, iar pe cele in limba engleza le-am invatat la scoala sau din filmele pe care le revedem cu drag in fiecare an in perioada sarbatorilor, cele in limba franceza, spaniola sau germana nu ne ajung prea des pe la urechi, insa a fost si pentru noi o placere sa le descoperim povestea.

Daca esti in cautarea unui playlist cu colinde si cantece de iarna pentru zilele de sarbatoare ale iernii, iti recomandam si Radio Colinde, care te va salva de fiecare data din impas.

Iar daca vrei sa pleci intr-o excursie zilele astea, iti recomandam sa consulti o lista cu cele mai frumoase targuri de Craciun din Europa.

 Publicat pe 12 Decembrie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram