BestMusic.ro » Stiri » Coma lanseaza o piesa noua in colaborare cu Macanache

Coma lanseaza o piesa noua in colaborare cu Macanache


Azi, in 6 decembrie 2022 trupa Coma a lansat o noua piesa, in colaborare cu Macanache, intitulata "Langa Brad".


Coma a declarat: "Astazi incepem un proiect ce ne dorim sa dureze cat mai mult si prin care ne propunem sa fim alaturi de cei care incearca sa aduca bucurie acolo unde aceasta nu ajunge asa de usor."

"Langa brad" este o piesa care a stat in sertarul Coma inca dinainte ca trupa sa se numeasca Coma. La momentul acela era doar un cantec de Craciun, facut de fun, fara substanta sau vreun gand mai mare in spate. Acum un an, formatia si-a adus din nou aminte de el, la fel ca de multe alte ori in prag de Sarbatori.

"Ne-am propus sa il scoatem la lumina, dar de data asta cu o idee si sa il transformam in cea mai tare piesa de Craciun din cate exista.Ca tema generala, am vrut ca piesa sa aiba un videoclip in care "Familia Coma" se pregateste de Sarbatori.Ne-am dorit ca piesa sa aiba un invitat - si am fost incantati ca Macanache a imbracat haina lui Mos Craciun. Un ultim element important este acela ca, odata cu lansarea acestei piese, ne-am gandit sa prezentam o serie de produse "Christmas-related”, iar profitul obtinut din vanzarea acestora sa mearga catre o cauza caritabila."

In fiecare an, in preajma sarbatorilor de iarna, trupa Coma isi propun sa reinterpreteze piesa "Langa brad”, alaturi de cate un nou invitat. Si pentru ca isi doresc ca faptele bune sa devina un obicei, odata cu aparitia piesei vor lansa de fiecare data o alta serie de produse cu scop caritabil, impreuna cu prieteni parteneri.

Anul acesta, alaturi de Coma se afla Printoteca, impreuna cu care au realizat "the Ugly Sweater Collection - XMAS COMA” - colectia de merch o puteti gasi aici si Crama Marcea cu care au facut vinul "Poveste” care se poate comanda de aici.

Profitul care provine din produsele comandate pana pe data de 19 decembrie 2022 va ajunge la ASOCIATIA MERCI CHARITY BOUTIQUE mercicharity.ro iar beneficiarii sunt 46 de copii de la gradinita si scoala primara din satul Bazga, jud Iasi.

"Hai sa le facem mai frumoasa Serbarea de Craciun!"- Coma.

Videoclipul nou al trupei se poate vedea mai jos.Publicat pe 06 Decembrie 2022 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram