BestMusic.ro » Funny » Cei mai tari comedianti din lume

Cei mai tari comedianti din lume

 
Cei mai tari comedianti din lume

Zilele trecute "am rasfoit” printre cele mai tari reclame romanesti. Cele mai reusite sunt construite pe umor, iar realizatorii lor au fost adevarati stand-up-eri romani aflati la inceput de drum. Ne-am gandit ca nu ar strica sa aruncam un ochi si la sursele de inspiratie din afara, majoritatea de peste ocean.

Stand-up are o istorie lunga si extrem de bogata, in SUA, in special. Daca ar fi sa alegem cativa artisti care au marcat genul, am fi in incurcatura; sunt multi cei care sunt folositi ca sursa de inspiratie, iar stilurile sunt foarte variate. Vom incerca sa ne rezumam la cativa artisti care au facut istorie din glume.

Si daca vreti sa aveti parte de un spectacol de stand-up comedy de talie mondiala, mergeti sa il vedeti pe Eddie Izzard la Sala Palatului, pe 29 aprilie. Prezent in numeroase filme de success, intre care Ocean’s 12 & 13, Cronicile din Narnia, Valkyrie. Personalitate extrem de activa, Eddie a participat cu succes la o serie de curse de maraton pentru o publicatie americana, desi nu avea antrenament pentru asa ceva.

Dar revenind la lista noastra, folositi butonul de navigare de mai sus pentru a vedea care sunt cei mai tari comedianti din lume.

 Mai multe stiri despre: Stand Up  Stand up comedy 
Publicat pe 14 Martie 2013 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu