BestMusic.ro » Stiri » Conceptul U Nights revine in cluburi si pe UTV!  

Conceptul U Nights revine in cluburi si pe UTV!
 

Conceptul U Nights revine in cluburi si pe UTV!
 

U Nights nu este doar o emisiune TV, este inainte de toate un concept de party care se desfasoara in cele mai selecte cluburi din Romania si nu numai, in acelasi timp evenimentele fiind inregistrate si difuzate pe UTV si UTV HD in fiecare Joi seara la ora 23 si in reluare Luni la aceeasi ora.

Dupa experienta primilor 3 ani, U Nights a urcat la nivelul de brand premium de petreceri, si in acest nou sezon pregateste evenimente tematice unice, in premiera in cluburile din Romania.

Echipa Imagen Productions care se afla in spatele intregului proiect l-a invitat pe celebrul specialist Luciano Sultan, care vine direct de la Ibiza, sa se ocupe de efectele speciale de care va veti bucura in cadrul show-urilor.

Printre efectele speciale, roboti si alti monstri mecanici, gazda si sufletul petrecerii va fi Andrei Dumitriu, insotit de cele doua VJite simbol UTV - Liza Sabau si Mihaela Cozmolici.

Dupa fiecare petrecere U Nights, veti putea retrai experienta pe UTV si UTV HD in cadrul emisiunii U Nights Joia urmatoare evenimentului, de la ora 23:00 si in reluare Luni, aceeasi ora.

PREMIERA PARTY: Vineri, 02.10.2015 - Club MOVe Brasov

PREMIERA EMISIUNE SEZON 4: Joi, 08.10.2015, 23:00 - UTV & UTV HD

Parteneri oficali: UTV, UTV HD, ProFM, DanceFM

Photo Credits: Dan Alexandru Chisoceanu

FB: http://facebook.com/YouNights
Mai multe stiri despre: emisiuni tv 
Publicat pe 29 Septembrie 2015 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu