BestMusic.ro » Stiri » Concert Caritabil Colectiv - #3010 Festival editia a2-a  

Concert Caritabil Colectiv - #3010 Festival editia a2-a
 


30 Octombrie 2015 este o zi marcanta pentru rock-ul romanesc. Asociatia Colectiv GTG 3010 a ales sa tina treaza memoria acelei zile prin organizarea unui eveniment anual.

Prin intermediul acestui eveniment, Asociatia doreste sa ofere ajutor celor care inca au nevoie de sprijin si, de asemenea, doreste ca un numar de trupe sa cante pentru cei care si-au pierdut viata in tragedia din clubul Colectiv.

Pretul unui bilet va fi de 50 RON.

Bilete vor putea fi achizitionate in avans de pe site-ul iabilet.ro sau la intrare in ziua evenimentului, in limita locurilor disponibile.

Fondurile si donatiile obtinute in urma evenimentului vor fi folositi atat in beneficiul victimelor din Colectiv, la decontarea tratamentelor si a facturilor medicale, cat si in organizarea evenimentului de anul viitor, dorindu-se ca evenimentul "Concert 3010" sa fie realizat an de an.

Nevoile victimelor sunt mari si pe termen nedeterminat. Rolul nostru este acela de a-i ajuta sa treaca cat mai usor peste suferinta existenta.

Demersului nostru s-au alaturat mai multe formatii ce vor sustine concerte acustice in seara respectiva: Jinxy Von D'ers, Gray Matters, Breathelast, Days of Confusion, Luna Amara, Coma, Pixels, CCSE, Subcarpati.

Mai multe detalii pe:

-----------------------------

Asociatia Colectiv GTG 3010 este o organizatie neguvernamentala, non-profit, apolitica si independenta, cu personalitate juridica, cu scop public, infiintata in temeiul OG nr.26/2000, cu modificarile si completarile ulterioare potrivit prezentului Senat.

Reprezinta singura asociatie infiintata de cei care au avut de suferit in mod direct in urma incendiului din Clubul Colectiv din data de 30 octombrie 2015 si este formata din 100 de membri.

Principalul scop al asociatiei este acela de a acorda ajutor marilor arsi ai Romaniei. Ea ii va sprijini financiar pe cei care au suferit arsuri grave si sunt in procesul de refacere si de reintegrare sociala. De asemenea, va sprijini victimele abuzurilor statului si pe cele din accidente si incendii, atat din punct de vedere medical cat si juridic.

https://www.colectivgtg.com/

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00) Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.
Mai multe stiri despre: club colectiv  tragedie Club Colectiv  concerte 2017 
Publicat pe 03 Octombrie 2017 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram