BestMusic.ro » Stiri » Concert caritabil de colinde "Rasuna bland spre seara"

Concert caritabil de colinde "Rasuna bland spre seara"

Concert caritabil de colinde "Rasuna bland spre seara"

Compania Passe Partout Dan Puric este alaturi de copiii orfani de la Valea Plopului, unde o parte din asezaminte au fost mistuite de un incendiu.

Un incendiu care a izbucnit , acum cateva zile, la Valea Plopului a distrus o parte dintre constructiile care deserveau asezamantul pentru copiii orfani din localitate.


Compania "Dan Puric” si ASOCIATIA PRO VITA organizeaza un concert caritabil de colinde "Rasuna bland spre seara"l dedicat strangerii de fonduri pentru copiii orfani de la Valea Plopului. si Valea Screzii din judetul Prahova. Evenimentul se va desfasura la Sala Rapsodia, str. Lipscani nr. 53, in ziua de 18 decembrie, la orele 19.30. Gazda spectacolului va fi actorul si regizorul DAN PURIC.


Pe scena Teatrului de pe Lipscani vor aduce colinde Grupul psaltic "Horevma" de la Manastirea Turnu, jud. Prahova si Corul de copii al aseamantului de la Valea Screzii.


Aveti posibilitatea sa fiti unul dintre cei care sprijina un proiect umanitar unic in Romania , cum este cel de la Valea Plopului, participand la Spectacolul de Colinde, din 18 decembrie, unde puteti cumpara bilete sau/ si puteti face donatii directe.


Biletele s-au pus in vanzare, la Sala Rapsodia, din str. Lipscani nr. 53;rezervari la tel: 021 315 89 800;761 319 819


De asemenea, puteti face donatii in bani, fie direct la sediul de la din Valea Plopului al Asociatiei PRO VITA, fie in contul bancar O98BPOS30402731515ROLO1 Banc Post - Valenii de Munte; cod fiscal 7250977. (Informatii despre asezamintele de la Valea Plopului si Valea Screzii se pot obtine de la tel. 0741 989 024 Mihail Tanase).
Chiar mediatizand staruintele preotului Mihail Tanase si initiativa domnului Dan Puric, le puteti fi aproape celor peste 300 de copiii de la Valea Plopului si Valea Screzii.


Va multumim si va asteptam cu drag la spectacolul nostru care va fi transmis live pe www.companiadanpuri.ro, avand ca partener al evenimentului: RadioLynx.ro.

Valea Plopului si Valea Screzii sunt localitati cunoscute in Romania gratie activitatii preotului Nicolae Tanase care, de peste doua decenii, adaposteste si are grija de copii orfani, unii abandonati chiar din maternitate, de copii cu deficiente in curs de recuperare, de copii ai strazii, de tineri alungati din orfelinate dupa implinirea varstei de 18 ani, de gravide sau mame alungate de familiile lor si ocrotite pana la rezolvarea situatiei personale. Chiar daca in asezamintele de la Valea Plopului si Valea Screzii se munceste si se produc bunuri in ateliere, este necesar sprijinul nostru pentru ca acesti copii si tineri sa beneficieze de un trai decent si de accesul la educatie.

Compania de Teatru Passe-Partout Dan Puric
Str Lipscani nr 53 (SALA RAPSODIA)
Mai multe stiri despre: concerte caritabile  concerte colinde 
Publicat pe 14 Decembrie 2011 , de Chaos

Adauga un comentariu