BestMusic.ro » Stiri »   Concert Caritabil de Craciun la Ateneul Roman

  Concert Caritabil de Craciun la Ateneul Roman


Alina Sorescu, artista care imbratiseaza cu iubire si daruire totala rolul de mama cu acela de fi artist si profesor, traieste cu intensitate fiecare clipa petrecuta in compania fiicelor sale, vibreaza in aplauzele publicului si lucreaza la slefuirea talentului muzical al copiilor din cadrul scolii de muzica "Picii lu’ Soreasca”.

In pragul sarbatorilor de iarna, Alina Sorescu implineste visurile unor copii mai putin norocosi si initiaza organizarea unui concert caritabil special, alaturi de Fundatia Ringier Romania, ce va avea loc pe 20 decembrie, la Ateneul Roman, de la ora 19:30. Astfel, iubitorii de muzica sunt invitati la Concertul Caritabil de Craciun si sa contribuie la bucuria si stralucirea din ochii copiilor, oferindu-le un Craciun de poveste prin intermediul muzicii. Evenimentul reuneste pe aceeasi scena artisti de notorietate ai scenei muzicale romanesti care, de asemenea, au acceptat cu bucurie sa sustina cauza proiectului pregatind publicului spectator un program muzical special, in ton cu specificul sarbatorilor de iarna.

Ambasadorul naiului, maestrul Gheorghe Zamfir, solista Alina Sorescu, tenorul Vlad Mirita, sopranele Silvia Micu si Rodica Gabriela Anghelescu in acompaniamentul Orchestrei Simfonice Valahia sub bagheta dirijorului Florin Totan vor incanta audienta de la Ateneul Roman printr-un spectacol de inalta tinuta, momente muzicale pline de emotie si interpretari variate ale unor melodii de Craciun din repertoriul international sau colinde traditionale romanesti, in armonie perfecta cu atmosfera de sarbatoare.

"Putina lume stie asta despre mine, dar eu sunt o admiratoare a primei femeie pilot din America. Anne Morrow Lindbergh. Aceasta la un moment dat intr-un interviu a declarat : "Nu poti rasplati bunatatea. Poti doar, la randu-ti, sa fii bun candva, undeva, pe parcursul vietii” , acest lucru incerc si eu, acum, aici prin acest concert caritabil.

Muzica porneste din inima si se adreseaza inimilor, iar cea mai minunata muzica a sufletului este bunatatea. Asa ca va invit sa daruim impreuna bucuria Craciunului.” – Alina Sorescu.

Biletele au fost puse in vanzare si pot fi achizitionate de aici. Beneficiile rezultate in urma vanzarii biletelor se vor dona catre programul de ajutorare a copiilor derulat de Fundatia Ringier Romania.
Publicat pe 15 Noiembrie 2022 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram