BestMusic.ro » Stiri »  Concert caritabil pascal la Ateneul Roman

 Concert caritabil pascal la Ateneul Roman


Alina Sorescu, Marcel Pavel, Paula Seling si Vlad Mirita sunt doar cativa dintre artistii care cor canta pe scena Ateneului Roman, in concertul caritabil pascal.

Cea mai mare sarbatoare a crestinatatii, care comemoreaza Invierea lui Iisus Hristos va fi marcata in acest an printr-un eveniment muzical caritabil de inalta tinuta, menit sa aduca lumina, bucurie si alinare in sufletele copiilor aflati in suferinta, ce va avea loc in data de 11 aprilie, la Sala Mare a Ateneului Roman, de la ora 19:00.

Artisti de notorietate ai scenei muzicale romanesti alaturi de unul dintre cei mai apreciati dirijori internationali au subscris unui nou proiect caritabil initiat de Alina Sorescu, sub egida Fundatiei Ringier Romania, pentru a le oferi melomanilor privilegiul de a se bucura de un periplu muzical inaltator, plin de emotie si sensibilitate, in ton cu specificul sarbatorilor Pascale.

Din unica dorinta de a impartasi bucurie, Alina Sorescu, Marcel Pavel, Paula Seling, soprana Silvia Micu si tenorul Vlad Mirita vor concerta pe scena Ateneului Roman alaturi de Corul Armonia, in acompaniamentul Orchestrei Simfonice Valahia, sub conducerea unuia dintre cei mai apreciati dirijori si aranjori internationali, maestrul Matthew Freeman, detinator al numeroase discuri de platina si aur, actualmente dirijor al celebrei BBC Orchestra.

Programul muzical al serii va cuprinde partituri celebre, arii de opera, melodii pop, prelucrate si orchestrate, interpretari pop-opera dar si cantece cu tema religioasa menite sa introduca publicul in atmosfera celei mai mari sarbatori crestine, sarbatoarea Pastelui.

Biletele vor fi puse in vanzare miercuri, 1 martie si vor putea fi achizitionate online de pe Iabilet.ro si din reteaua magazinelor partenere, la preturi variabile in functie de categoria de loc. Fondurile rezultate in urma vanzarii biletelor vor fi directionate catre programul de ajutorare a copiilor, derulat de Fundatia Ringier Romania.
Publicat pe 28 Februarie 2023 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram