BestMusic.ro » Stiri »  Concert Compact la Hard Rock Cafe pe 29 Noiembrie

 Concert Compact la Hard Rock Cafe pe 29 Noiembrie

 Concert Compact la Hard Rock Cafe pe 29 Noiembrie

Pe 29 noiembrie, de la ora 22.30, BestMusic Live Concerts te invita la un concert extraordinar COMPACT, la fel de vibrant precum cele mai indragite melodii ale formatiei.

Din ’77 si pana in prezent Compact ne-a oferit povesti cu soare si fete din vis, ce ne-au inseninat zilele si ne-au consolat in vremuri grele. Pe parcursul celor 6 albume lansate de acestia, ne-am bucurat de cantece precum "Fata din vis,” "Cantec pentru prieteni,” "Esti totul pentru mine”, "Pe tine te-am ales”, "O femeie ca tine”, in interpretarea inconfundabila a lui Paul Ciuci, vocea care a facut celebre aceste refrene.

La inceputul carierei, formatia, obisnuia sa isi petreaca sezoanele estivale concertand in fiecare seara intr-o locatie noua de pe litoral, ajungand sa avanseze pana la concerte sold out in Germania si Canada. Compact a progresat mereu, avand succes local si regional, care a culminat cu obtinerea Marelui Premiu Perpetuum Vox Transilvania la festivalul de la Medias in primavara anului 1981.

Concertele Compact promit o atmosfera unica, unde vei fi inconjurat de piese nemuritoare, muzica live de exceptie si rememorarea vremurilor frumoase!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

- Acces General: 55 de lei, cu loc la masa in sala

- Fara loc: 55 de lei

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artistii tai preferati si sa te bucuri de muzica lor, intr-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia de suveniruri care iti reamintesc de legendele muzicii si calitatea sunetului iti garanteaza cea mai placuta experienta live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32

Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Copiii sub 7 ani au acces gratuit.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM
Publicat pe 21 Noiembrie 2019 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu