BestMusic.ro » Vita de Vie »  Concert Vita de Vie - Electric la Hard Rock Cafe pe 27 Noiembrie 

 Concert Vita de Vie - Electric la Hard Rock Cafe pe 27 Noiembrie 

 Concert Vita de Vie - Electric la Hard Rock Cafe pe 27 Noiembrie 

Pe 27 noiembrie, de la ora 21:30, va asteptam la Hard Rock Cafe la un show cu Vita de Vie Electric! Nu avem mese in fata scenei pentru un show total.

Povestea fara sfarsit Vita de Vie, incepe in 1996, cand cinci oameni manati de dorinta muzicii s-au adunat intr-o zi sa-si uneasca idealurile. Un an mai tarziu, alaturi de un Despot tanar si necopt, formatia reuseste prin albumul "Rahova” sa se faca auzita printre trupe ca Holograf sau Timpuri Noi. Cu al doilea album, " Fenomental” se intaleaza pe piata muzicala romaneasca definitiv, si ia nastere legendarul "Basul si cu toba mare”.

Pe parcursul urmatoarelor 7 albume, Vita de Vie evolueaza cochetand cu diverse genuri muzicale, de la alternative la rapcore, nu metal, jazz, reggae si acoustic. In aventura lor muzicala au colaborat cu artisti de seama precum K-gula, Ganja, Parazitii si Suie Paparude in scopul lor de a ridica muzica trupei la un alt nivel artistic prin stiluri indraznete si abordari inovative.Hit-uri consacrate precum "Basul si cu toba mare”, "Sunetul mai tare”, "Praf de stele”, "Varza”, "Beat mort”, "Haihui” sunt adesea intalnite in concertele marca Vita de Vie, mereu live, mereu oferind publicului o prestatie de exceptie prin sunetul lor, carisma si abilitatile nesamuite in muzica proprie cu care ne incanta de fiecare data

Decibelii nu ating niciodata cote alarmante in concertele Vita de Vie, cu cat mai tare cu atat mai bine, sunetul de calitate imbraca urechile fanilor intr-un vesmant al energiei si al emotiei pure, unde fiecare nota se unduieste cu usurinta si contribuie la un tot unitar unic spre satisfacerea totala a publicului insetat de arta.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

- Cu loc la masa in sala: 79 lei

- Fara loc, in picioare: 49 lei

Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artistii tai preferati si sa te bucuri de muzica lor, intr-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia de suveniruri care iti reamintesc de legendele muzicii si calitatea sunetului iti garanteaza cea mai placuta experienta live.

Pentru acest eveniment nu este permisa anularea biletelor.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32

Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Copiii sub 7 ani au acces gratuit.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM
Publicat pe 21 Noiembrie 2019 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu