BestMusic.ro » Stiri » Concerte umanitare - Pentru ca suntem oameni, pentru Stefan

Concerte umanitare - Pentru ca suntem oameni, pentru Stefan


O serie de artisti romani va asteapta la concertele lor din pragul Craciunului, sustinute in scopul umanitar de a ajuta un tanar, Stefan, sa invinga moartea.

Stefan, care se afla acum la terapie intensiva dupa ce a suferit un accident foarte grav si are nevoie de sange de la un donator de sex masculin, grupa B 3 pozitiv, pentru colectarea trombicitelor.

Unul dintre cei mai apreciati chitaristi din tara, Adi Manolovici, va interpreta coveruri dupa piese celebre si colinde, impreuna cu Academia de Rock Acustic, intr-un concert organizat pentru Stefan.

Si cei de la TiPtiL se vor alatura, incepand din seara aceasta, unor artisti ca the Mono Jacks, Vlase si Mosu de la ZOB, Trupa no. 13, Dekadens, Perfect Zero For Infinity, East Roots, Butch, Veritasaga, DJ Undoo, Zeppelin, sau 747.

De asemenea, lunea de folk din Expirat va fi organizata pentru Stefan.

Concertele vor avea loc in club Fabrica, Expirat, Elephant Pub si Woodstock Cafe, alaturi de oameni de teatru si de artisti fotografi, in cadrul campaniei "Pentru ca suntem oameni. Pentru Stefan”.

Cele cinci zile de spectacole si expozitii au loc incepand de azi, in perioada 16-23 decembrie.

Suma adunata din vanzarea biletelor si a consumatiei de la bar dupa fiecare recital va fi donata pentru a-i salva viata semenului nostru.

Stefan este unul dintre oamenii care, la 27 de ani, este nelipsit din organizarea concertelor si a evenimentelor produse pana acum in Romania, de la cele de anvergura - Metallica, Madonna, AC/DC, Iron Maiden, Rammstein, Aerosmith, Elton John, Cesaria Evora, Lenny Kravitz, Ozzy Osbourne, Bob Dylan, Muse, Anathema, Kylie Minogue, Stufstock, B'estfest etc., pana la cele mici sau chiar foarte mici.

In functie de eveniment, intrarea este libera, sau pretul unui bilet variaza intre 15 – 20 de lei.

In aceasta seara, 16 decembrie, pentru Stefan vor sustine concerte in club Fabrica (str 11 iunie, nr 50), The Mono Jacks si Dekadens, precedate de un two man show foarte popular deja, "Cucuienfrunte”.

Vlase si Mosu de la ZOB vor sustine un jam session sambata seara (18 decembrie, ora 20:00), in Expirat (str Brezoianu 4 colt cu str Lipscani 5). Cei care vor sa cante cu ei isi pot aduce chitara, bassul sau orice instrument ii inspira, pentru ca vor putea urca pe scena, iar spectacolul este garantat.

Sorin de la E.M.I.L. si Vlad de la Pistol Cu Capse vor canta pentru Stefan cu noul lor proiect, Perfect Zero For Infinity, urmati de trupa de reggae care a incheiat si petrecerea de anul acesta a echipei Stufstock, East Roots (locul 3 la Stufstock Newcomers 2010).

Tot sambata, de la ora 20:00, Adi Manolovici si Academia de Rock Acustic vor canta pentru Stefan in Woodstock Cafe (str. Traian, nr. 141).

Una dintre cele mai bune trupe de cover-uri rock din tara, No. 13 va canta pentru Stefan luni, 20 decembrie, la Fabrica.

Tot luni seara, in Fabrica vor sustine un concert pentru Stefan cei de la TiPtiL.

Seria de evenimente va fi incheiata de seara de hip-hop "Hades Records”, o comunitate foarte puternica de hip-hop.

Veritasaga, Butch, DJ Undoo si Zeppelin sunt cativa dintre artistii care vor sustine un concert pentru Stefan joi, 23 decembrie, de la ora 21:00, in Elephant Pub, pe Gabroveni 16.

Recoltarea de la donatori se face in Bucuresti, Ploiesti sau Pitesti, pentru ca sangele sa poata fi transportat in timp util catre spitalul la care este Stefan. Pentru a fi programati, cei care pot dona sange sunt rugati sa trimita un mail la adresa mircea@videolink.ro. De asemenea, contul campaniei "Pentru ca suntem oameni. Pentru Stefan” este RO80BRDE426SV41719954260, deschis la BDR Titan, pe numele Pischis Constantin Bogdan.
Mai multe stiri despre: donatii  boli  concerte 2010  concerte umanitare 
Publicat pe 16 Decembrie 2010 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram