BestMusic.ro » Stiri »   Concertul Boney M a fost reprogramat pentru data de 28 februarie 2021

  Concertul Boney M a fost reprogramat pentru data de 28 februarie 2021

  Concertul Boney M a fost reprogramat pentru data de 28 februarie 2021

Din cauza masurilor de siguranta luate de Guvernul Romaniei, in contextul incercarii de a stopa raspandirea pandemiei de COVID-19, ne gasim in situatia de a REPROGRAMA concertul Boney M de la Bucuresti. Decizia nu tine de vointa organizatorilor sau a artistului. Situatia mondiala este deja cunoscuta de toata lumea.

Din fericire, concertul aniversar Boney M a fost reprogramat pentru data de 28 februarie 2021, sambata, tot la Sala Palatului din Bucuresti! Biletele raman valabile. Noile prevederi legale nu permit organizarea in interior a avenimentelor cu mai mult de 500 de participanti. Pentru ca toti posesorii de bilete sa se poata bucura de intalnirea cu Boney M ne vedem nevoiti sa il reprogramam pentru data de 28 februarie 2021!

Ne cerem scuze pentru aceasta amanare. Pastrati biletele intacte, ele raman valabile pentru data de 28 februarie cand Boney M se vor intoarce la Bucuresti pentru un super show.

Avand in vedere, pe de o parte:

situatia de forta majora si faptul ca organizatorul a depus toate diligentele in vederea onorarii concertului programat - Boney M impreuna cu bandul sau, prin grija organizatorului si pe cheltuiala acestuia, insa, din motive fortuite si neimputabile organizatorului (masurile luate de Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta in vederea evitarii raspandirii virusului COVID-19) ne-am aflat in imposibilitate de a tine concertul;

in vederea neprejudicierii in niciun fel a detinatorilor de bilete la concert, organizatorul a depus toate diligentele si a reprogramat concertul Boney M pentru data de 28.02.2021, urmand sa suporte toate cheltuielile suplimentare prilejuite de respectiva reprogramare;

detinatorii de bilete vor putea participa la concertul reprogramat pentru data de 28.02.2021 in baza biletelor achizitionate pentru concertul initial programat pentru data de 20.09.2020;

iar pe de alta parte:

dispozitiile art. 352 Cod penal privind zadarnicirea combaterii bolilor;

Dispozitiile art. 1.351 Cod Civil prevad exonerarea de raspundere in cazul intervenirii unui caz de forta majora, respectiv a unui caz fortuit;

dispozitiile legale privind protectia consumatorului si respectiv prevederile art. 1.634 alin. 1 si 3 Cod Civil, potrivit carora:

(1) Debitorul este liberat atunci cand obligatia sa nu mai poate fi executata din cauza unei forte majore, a unui caz fortuit ori a unor alte evenimente asimilate acestora, produse inainte ca debitorul sa fie pus in intarziere. (3) Atunci cand imposibilitatea este temporara, executarea obligatiei se suspenda pentru un termen rezonabil, apreciat in functie de durata si urmarile evenimentului care a provocat imposibilitatea de executare.

Precizam faptul ca, intelegand inconvenientul survenit din cauza suspendarii fortuite a concertului, organizatorul ofera drept remediu posibilitatea detinatorilor de bilete de a le folosi pentru a participa la concertul reprogramat pentru data de 28 Februarie 2021, returnarea banilor nefiind posibila in contextul in care anularea concertului nu ii este imputabila organizatorului ci unei situatii de forta majora - conform ordonantei de urgenta nr 394/14.V.2020.

Dorim sa subliniem faptul ca organizatorul a depus si continua sa depuna toate eforturile pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii identice cu cele stabilite initial, respectiv concertul a fost reprogramat in aceeasi locatie, Sala Palatului.

Referitor la data reprogramarii, data de 28 februarie 2021 este prima data disponibila pentru reprogramarea concertului in aceeasi locatie.

Mai mult, Organizatorul suporta costurile generate atat de organizarea evenimentului initial, care a fost amanat, cat si de reprogramarea concertului in data de 28 februarie 2021

Boney M revin in Romania pentru a marca 45 de ani de activitate printr-un concert extraordinar la Sala Palatului. Fanii ii vor putea vedea pe Boney M la Bucuresti in data de 28 februarie 2021! Pe scena vor rasuna cele mai importante piese din discografia formatiei: "Daddy Cool”, "Rasputin”, "Rivers of Babylon”, "Brown girl in the ring” si "Sunny”. Concertele sold out sustinute pana acum de Boney M in Romania sunt dovada clara a iubirii pe care romanii le-o poarta acestor artisti. Este de asteptat ca biletele pentru acest eveniment sa se termine foarte repede. Va sfatuim sa va grabiti si sa va achizitionati tichetele dorite!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Publicat pe 09 Septembrie 2020 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu