BestMusic.ro » Stiri »   Concertul Damian Draghici & Brothers „Multumesc! #Iamgrateful” va fi sustinut la Arenele Romane

  Concertul Damian Draghici & Brothers „Multumesc! #Iamgrateful” va fi sustinut la Arenele Romane

  Concertul Damian Draghici & Brothers „Multumesc! #Iamgrateful” va fi sustinut la Arenele Romane

Convins ca arta nu poate sta pe loc, Damian Draghici se adapteaza vremurilor, si merge pana la capat pentru a depasi situatia provocata de pandemia COVID-19, facand un pas major pentru a reveni din nou pe scena fata in fata cu publicul spectator.

Damian Draghici & Brothers impreuna cu organizatorii concertului "Multumesc! #Iamgrateful”, vin in intampinarea tuturor admiratorilor sai cu precizari importante legate de modalitatea si conditiile de desfasurare.

Pentru asigurarea masurilor de siguranta si prevenire a contaminarii cu noul coronavirus COVID-19, atat pentru public cat si pentru intreaga echipa implicata in organizarea concertului "Multumesc! #Iamgrateful”, in conformitate cu regulile impuse prin cel mai recent ordin emis de autoritati cu privire la organizarea concertelor, spectacolelor sau a manifestarilor culturale, organizatorii au decis ca evenimentul sa se desfasoare in aer liber, intr-un spatiu deschis. De asemenea, pentru asigurarea distantelor necesare intre spectatori, concertul va avea trei reprezentatii, in trei zile diferite.

Asadar, concertul "Multumesc! #Iamgrateful” programat initial la Sala Palatului, in data de 28 septembrie, a fost mutat la ARENELE ROMANE din Bucuresti si va avea loc in zilele de 28, 29 si 30 septembrie, cu incepere de la ora 20:00

Important pentru persoanele care detin bilete valabile pentru concertul Damian Draghici & Brothers "Multumesc! #Iamgrateful”

Agentiile care au vandut bilete pentru acest spectacol vor transmite un email catre toate persoanele detinatoare de bilete, ce va cuprinde detaliile legate de ziua in care vor putea participa la concert, precum si noile bilete in functie de categoria de loc.

Persoanele care, din motive obiective, nu pot participa la una dintre cele trei zile de concert, pot preschimba biletele intr-un voucher, valabil pana la data de 30 septembrie 2021. Acesta va putea fi utilizat la unul dintre concertele artistului Damian Draghici, pana la data valabilitatii voucher-ului.

Pentru emiterea acestui voucher, spectatorii sunt rugati sa transmita o solicitare pe adresa de email contact@damiandraghici.ro pana la data de 15 septembrie 2020.

De la folclor, pop instrumental, new age, world music la muzica jazz la nai, ritmurile muzicale care au facut inconjurul lumii si au cucerit inimile spectatorilor, energia vibranta si distractia la cele mai inalte cote sunt doar cateva dintre ingredientele celei mai ample productii artistice marca DAMIAN DRAGHICI & BROTHERS, un concept plin de emotie realizat in semn de recunostinta pentru minunatul sau parcurs artistic, la implinirea varstei de 50 de ani.

Alaturi de trupa sa "Damian & Brothers”, de nume celebre ale scenei romanesti, dar si de invitati speciali, Damian va celebra varsta de 50 de ani, in compania publicului, printr-un concert aniversar exceptional, intitulat "MULTUMESC #iamgrateful”.

Timp de aproximativ doua ore, toti cei prezenti vor fi purtati intr-o calatorie retrospectiva emotionanta, in care vor savura pas cu pas povestea muzicala a vietii sale, trecand prin diversitatea stilurilor muzicale abordate de-a lungul timpului, care l-au inspirat pe artistul Damian Draghici si i-au influentat cariera muzicala, pornind de la folclor, jazz, rock sau muzica clasica, interpretari ale unor melodii veritabile, prezente in sufletele romanilor ce apartin mai multor generatii.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Publicat pe 10 Septembrie 2020 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu