BestMusic.ro » Stiri »  Concertul simfonic "Vita de Vie-In corzi" va fi disponibil pe Overground Showroom

 Concertul simfonic "Vita de Vie-In corzi" va fi disponibil pe Overground Showroom

 Concertul simfonic "Vita de Vie-In corzi" va fi disponibil pe Overground Showroom

Concertul Vita de Vie – "In Corzi” live @ Awake va fi disponibil pentru streaming on-demand pe Overground Showroom, cea mai noua biblioteca online de concerte, incepand cu 5 august 2020, ora 20:00.

"Auzisem ca exista momente magice pe scena, am si trait cateva de-a lungul vietii, insa nu am reusit sa prindem pe camera niciunul pana acum. Vizionand insa concertul nostru de la AWAKE, am realizat ca tocmai am prins unul, integral! Nu suntem genul de artisti care se imbata cu propriile creatii, mai degraba suntem cei mai drastici critici ai nostri, insa ce se intampla pe scena atunci cand suntem impreuna cu o orchestra simfonica este absolut magic. Experienta pe care am avut-o cu Filarmonica din Targu Mures ramane pe veci in sufletele noastre, la fel ca prieteniile care s-au legat intre noi.” – Adrian Despot

Biletele sunt disponibile in reteaua IaBilet si in format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara la pretul de 29 de lei.

Dupa cumpararea biletelor, acestia vor primi la scurt timp un email cu credentialele de login in platforma Overground Showroom, unde vor avea acces la concert timp de o luna din momentul premierei. Concertul va fi de asemenea disponibil pentru toti abonatii Overground Showroom ce au optat pentru un plan tarifar recurent (lunar, anual etc.)

Despre Overground Showroom

Overground Showroom este o biblioteca video on demand dedicata concertelor, ce propune un serviciu similar altor platforme de streaming video (cum ar fi Netflix). Catalogul contine concerte live ale artistilor din Romania, filmate full HD si cu sunet de inalta calitate. Concertele sunt disponibile pentru streaming 24/7, iar veniturile generate de platforma sunt directionate catre artisti.
Publicat pe 05 August 2020 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu