BestMusic.ro » 8 intr-o barca » 8 Intr-o Barca, noua Scoala Vedetelor: cunoaste concurentii (video)

8 Intr-o Barca, noua Scoala Vedetelor: cunoaste concurentii (video)

 

Din 9 octombrie, in fiecare miercuri seara, la TVR2 si online pe TVR+, 11 tineri, cu varste intre 16 si 23 de ani, se lupta pentru un loc in barca emisiunii "8 intr-o barca", varianta 2013 a celebrului talent-show "Scoala Vedetelor", care i-a dat showbiz-ului romanesc pe Calin Goia, Adrian Despot, Diana Munteanu si multi altii. In lista din dreapta puteti vedea care sunt concurentii primului sezon, iar mai jos cititi cateva detalii despre format.

Emisiunea "8 intr-o barca" este realizata de Titus Munteanu, ca si "Scoala Vedetelor", si la fiecare editie, 3 concurenti din cei 11 sunt eliminati. Acestia vor primi cate un colac de salvare si in editia urmatoare vor putea prinde un loc in barca juriul stabileste ca prestatia lor artistica a fost OK.

Pregatirea concurentilor este asigurata de compozitorul Dan Dimitriu, coregrafa Ioana Macarie si Titus Munteanu. Actrita Rodica Mandache se va ocupat de prezentatorii show-ului: Alexandra si Nicholas (acesta fiindu-i si student la Facultatea de Actorie).

Castigatorul va pleca acasa cu 10,000 de euro.

Cum vi se pare formatul? Veti urmari show-ul?

 Mai multe stiri despre: emisiuni tv 
Publicat pe 03 Octombrie 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram