BestMusic.ro » Stiri »   Cristian Porcari surprinde din nou cu piesa "Doare" si cu un videoclip spectaculos

  Cristian Porcari surprinde din nou cu piesa "Doare" si cu un videoclip spectaculos


Artistul Cristian Porcari, cunoscut pentru hitul sau "Pielea Ta” una dintre cele mai virale piese de pe Tik Tok din 2023, isi extinde repertoriul muzical cu lansarea emotionantei piese "Doare". Acest nou single marcheaza o noua etapa in evolutia sa artistica si promite sa fie o aditie de neuitat in lumea muzicii.

"Doare" este o expresie artistica profunda a sentimentelor de iubire, pierdere si regasire. Combinand versuri puternice cu o melodie captivanta, Cristian creeaza o experienta muzicala care rasuna in sufletele ascultatorilor.

Videoclipul pentru "Doare" este o lucrare de arta vizuala, cu Cristian in rolul principal si 4 fete ce aduc starea sufletului ce tipa cand este ranit dar strigatul nu este auzit de nimeni, o drama prin care trece aproape fiecare om intr-un anumit punct al vietii sale. Videoclipul adauga o noua dimensiune interpretarii lui Cristian, facand ca mesajul sa treaca dincolo de melodie si sa se transforme in ceva mult mai deep, intr-o experienta completa cu o puternica incarcatura emotionala.

Cristian Porcari impartaseste: "Sunt incantat sa lansez 'Doare' si sper ca va avea un impact puternic asupra oamenilor care ma asculta. Aceasta piesa este o fereastra spre sufletul meu si o invitatie pentru voi sa va pierdeti in povestea mea."

"Doare" este acum disponibila pentru streaming si download pe toate platformele majore de muzica.

Cristian Porcari - "Doare" se poate asculta mai jos.
Publicat pe 16 Noiembrie 2023 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram