BestMusic.ro » Stiri »  "Cum sa fii singur si fericit" aduce distractia la cinema, din 12 februarie

 "Cum sa fii singur si fericit" aduce distractia la cinema, din 12 februarie


De Ziua Indragostitilor, Dakota Johnson si Rebel Wilson invata sa se bucure de ce-i mai bun in viata chiar si fara un suflet pereche, in comedia romantica"Cum safii singur si fericit” care vine in premierape marile ecrane din taradin 12 februarie 2016.

Sunt unii care se bucurade singuratate, altii care sunt de-a dreptul nefericiti si mai sunt si... Alice… si Robin… si Lucy, Meg, Tom sau David… New York-ul este plin de singuratici care tanjesc dupasufletul pereche, dupao relatie amoroasa, dupao idilasau macar ceva asemanator. Astfel, intre texte de agatat si aventuri de o noapte, toti acesti oameni necasatoriti trebuie sainvete cum safie singuri si fericiti intr-o lume in care definitia iubirii se schimbain permanenta. Orasul care nu doarme niciodatapoate fi o sursainepuizabilade distractie pentru cei care vor sti sase bucure de moment.

"Cum sa fii singur si fericit” ii are in rolurile principale pe Dakota Johnson ("50 de umbre ale lui Grey”), Rebel Wilson ("Tonul perfect”), Damon Wayans Jr. ("Hai safim politisti!”), Anders Holm ("Vecini de cosmar”, "Internul”), Alison Brie ("Mare si tare”), Nicholas Braun ("Jurnalul unui adolescent timid”), Jake Lacy ("Fete” – HBO), cu Jason Mantzoukas ("Vecini de cosmar” si "filmul TV "The League”) si Leslie Mann ("Asa-i la 40 de ani!”)

Christian Ditter ("Love, Rosie”, "Crocodilii din suburbie”) este regizorul acestei comedii create dupaun scenariu de Abby Kohn si Marc Silverstein ("Juramantul”, "Despre barbati si nu numai”) si Dana Fox ("VacantaAll Inclusive”, "Mariaj de Vegas”), dupao poveste de Kohn si Silverstein, inspiratade cartea lui Liz Tucillo (serialul TV "Totul despre sex”, "Despre barbati si nu numai”). John Rickard si Dan Fox sunt producatorii acestui film. Marcus Viscidi, Richard Brener, Michael Disco, Dave Neustadter, Michele Weiss, Drew Barrymore si Nancy Juvonen semneazaca producatori executivi.

Echipa din spatele camerei de filmat a lui Ditters a fost condusade un colaborator obisnuit al acestuia, directorul de imagine Christian Rein, precum si de scenograful Steve Saklad ("Juno”, "Sus, in aer”), editorul Tia Nolan ("Prietenie cu folos”) si creatorul de costume Leah Katznelson ("Am spus destul!” si "21 Jump Street – O adresade pomina”). Muzica este semnatade Fil Eisler ("Empire”).

New Line Cinema si Metro-Goldwyn-Mayer Pictures prezinta, in asociere cu Flower Films, o productie Wrigley Pictures, "Cum safii singur si fericit”, in premierala cinema, din 12 februarie 2016.
Mai multe stiri despre: going out  filme 2016 
Publicat pe 11 Februarie 2016 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram