BestMusic.ro » Stiri »  Dan Balan lanseaza un clip filmat la Kiev

 Dan Balan lanseaza un clip filmat la Kiev


Alter ego-ul lui Dan Balan se intoarce dupa 16 ani. Este vorba de personajul Crazy Loop care revine cu single-ul "Love Maria", insotit de un videoclip regizat de catre Dan Balan si filmat la Kiev inainte de razboi. Crazy Loop readuce la viata anii '80 unde isi aduce aminte de prima sa dragoste - Maria. Peste 2500 de copii din scolile Kievului au adus un vibe epic clipului, ale caror filmari au durat noua zile, iar post productia trei luni.

"Acest videoclip a fost filmat in Kievul pasnic, inainte de razboi....Astazi, cand este lansat, ne rugam pentru copiii afectati de aceasta tragedie", spune Dan.

In ultimii ani, artistul era foarte activ in Ucraina prin prisma mai multor proiecte la care lucra, printre care si "Vocea Ucrainei". Ideea lui Dan de a-l readuce la viata pe Crazy Loop a venit dupa ce platforma TikTok devenise deja populara. Atunci artistul si-a adus aminte cat de mult iubeste sa danseze.

In 2007, Crazy Loop a lansat piesa de succes "Mm-ma-ma", care a devenit virala in mediul online. Zeci de mii de clipuri au aparut in toata lumea cu imitatori ce imbracau elementele vestimentare caracteristice lui Crazy Loop.

Reamintim ca Dan Balan este, de asemenea, fondatorul trupei O-Zone, pentru care a scris multe piese remarcabile, printre care si hitul international "Dragostea Din Tei”, care a ajuns in fruntea topurilor in 32 de tari si a vandut peste 12 milioane de exemplare in intreaga lume.

De-a lungul timpului, artistul a avut multiple succese in calitate de autor si solist si a lansat hituri internationale precum "Chica Bomb”, "Freedom”, "Lendo Calendo”, "Hold on Love”, "Allegro Ventigo”, "Numa numa 2”, fiind premiat de mai multe ori. Dan este unicul moldovean care a fost nominalizat la premiile Grammy.

Mai jos puteti urmari noul clip a lui Dan Balan.
Publicat pe 08 Mai 2023 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram