BestMusic.ro » Stiri » Dance FM te invita in club

Dance FM te invita in club

Dance FM te invita in club

Vineri, 8 aprilie, de la ora 22:00, Dance FM ii invita pe toti ascultatorii fideli sa petreaca in club Space cu ocazia aniversarii miscarii WeDance.

Organizatorii promit o petrecere de zile mari cu o atmosfera incendiara.

Ascultatorii Dance FM au parte si de o serie de surprize.

Tot ce trebuie sa faca este sa asculte emisiunea Decadance prezentata de Oana si Mircea Ivan incepand cu ora 17:00 pe frecventa 89,5 si pot castiga o rezervare la una dintre mese cu o consumatie gratuita in valoare de 200 lei.

Agentia WeDance a luat nastere in urma cu doi ani cand patru tineri si-au unit fortele pentru a promova muzica electronica si noile talente din aceasta arie.

Cu ocazia acestei aniversari WeDance ii cheama in club Space (Str. Academiei 35-37) pe D’julz, Anonym, Cezar&Kenzo si Alexandru.

D’Julz este un artist francez ce a mixat la numeroase festivaluri precum Monegros sau Awakenings si care a ridicat in picioare cluburi intregi.

Nici Anonym nu este mai prejos fiind un nume foarte cunoscut in Detroit.

El mixeaza intotdeauna cu o masca pe fata deoarece artistul prefera ca muzica lui sa primeze in locul unei imagini concrete, motiv pentru care refuza sa dea interviuri si sa-si dezvaluie identitatea.
Mai multe stiri despre: concerte 2011  dance fm live 
Publicat pe 07 Aprilie 2011 , de Adelina Dobrin

Adauga un comentariu