BestMusic.ro » Stiri »   Dance FM va avea cei mai cunoscuti DJ din Romania la matinalul "Get up and DANCE"

  Dance FM va avea cei mai cunoscuti DJ din Romania la matinalul "Get up and DANCE"

  Dance FM va avea cei mai cunoscuti DJ din Romania la matinalul "Get up and DANCE"

Dance FM aduce crema DJ-ilor din Romania! De luni pana vineri, de la 7:00 la 10:00, la "Get up and DANCE”, Marius Onuc va avea invitat zilnic cate unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati DJ din tara.

Ziua incepe mai frumos cand muzica buna rasuna in difuzoare sau in casti! Astfel, ascultatorii Dance FM se vor putea bucura de cea mai buna muzica dance din Romania si de cele mai tari mixuri ale momentului.

"Am inceput anul 2021 cu surprize pentru ascultatorii nostri. Pentru ca muzica e cel mai important ingredient al nostru, in fiecare dimineata voi avea invitat cate un DJ si producator roman. Si nu oricare, i-am ales pe cei mai buni si mai cunoscuti DJ din Romania. Este un fel de a le spune «Multumesc!» celor peste 53.000 de oameni care pornesc radiourile zilnic pe Dance FM Romania. Nu uitati ca acum este foarte simplu sa ascultati Dance FM de oriunde, prin aplicatia noastra de mobil, disponibila pe Google Play si App Store. La multi ani tuturor si un an nou excelent!”, a spus Marius Onuc, coordonatorul Dance FM.

Romanii dornici de o trezire energica pot asculta Dance FM in Bucuresti, Cluj-Napoca, Targu Mures, online pe www.dancefm.ro sau pe aplicatia de mobil pentru IOS si Android Dance FM Romania.
Publicat pe 12 Ianuarie 2021 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu