BestMusic.ro » Stiri » Dansand cu stelele la concertul Violetta live!

Dansand cu stelele la concertul Violetta live!

Dansand cu stelele la concertul Violetta live!

Pe 2 septembrie 2015, fanii Violetta din Romania vor avea sansa unica de a-si vedea artistii preferati interpretand live cele mai indragite melodii din sezoanele 1, 2 si 3 din serialul Violetta, la Arena Nationala in cadrul concertului Violetta Live. Soy Mi Mejor Momento, Euforia, Supercreativa, En Gira sunt doar cateva dintre melodiile pe care fanii romani le vor auzi in timpul concertului. in plus, spectacolul va include o trupa de noua dansatori foarte energici, o formatie de cinci instrumentisti, decoruri si lumini spectaculoase, coregrafii de mare impact, elemente tehnice impresionante si costume uimitoare.

Am stat de vorba cu Facundo Gambande, adica Maxi din serialul Violetta, pentru a afla la ce sa ne asteptam de la acest eveniment unic.

Cate scene de dans vom vedea in turneul Violetta Live?

Va puteti astepta la foarte mult dans in turneu! De obicei interpretam intre 23 si 25 de melodii in fiecare concert, iar majoritatea au o coreografie super sau macar cateva miscari. Turneul este foarte spectaculos si vizual. Speram ca va impresiona pe toata lumea!

Cum ai descrie acest eveniment?

Este un spectacol foarte frumos. Publicul pare intotdeauna foarte implicat, astfel ca avem parte de mult zgomot si aplauze – precum si mult dans. Turneul Violetta Live intotdeauna vibreaza de energie.

Cat de mult iti place sa dansezi?

Ador sa dansez. Imi place la nebunie! Asa am reusit sa apar in serialul Violetta – si asa am ajuns unde sunt acum. Doar prin dans, astfel ca puteti fi siguri ca e ceva ce imi place foarte mult.

Cat timp de repetitii ai avut la dispozitie la inceputul turneului?

Am avut mult timp la dispozitie pentru a repeta pentru turneu. In total, am repetat timp de doua luni, desi ultimele doua saptamani au fost mult mai intense comparativ cu restul programului de repetitie.

Acest lucru inseamna ca ai repetat miscarile de dans in fiecare zi timp de doua luni?

Nu! La inceputul programului de repetitii inca filmam serialul, astfel ca exersam pentru turneu in weekend. in ultimele doua saptamani am insistat asupra repetitiilor in fiecare zi. in acel moment a devenit intens, insa si foarte distractiv.

Spune-ne adevarul, Facundo… Care este cel mai bun dansator din turneu? Tu?

Daca sunt eu? Stati putin… Nu pot spune ca eu sunt cel mai bun dansator! Ar fi putin ciudat. Toata lumea care participa la turneu exerseaza foarte mult. Toti baietii si toate fetele s-au implicat foarte mult la repetitii, deci eu cred ca suntem cu totii buni.

VIOLETTA LIVE VINE iN ROMaNIA iN 2 SEPTEMBRIE 2015!
Mai multe stiri despre: dans  spectacole  concerte 2015 
Publicat pe 02 Iulie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram