BestMusic.ro » Stiri » De ce iubim festivalurile de muzica? (video) 

De ce iubim festivalurile de muzica? (video) 


V-ati intrebat vreodata de ce ne place sa mergem la festivalurile de muzica? Care este motivul principal pentru care sute de mii de persoane aleg in fiecare an sa mearga la festivaluri, sa indure caldura, sa cheltuiasca foarte multi bani pe cazare, mancare, bautura si cu toate astea sa spuna la final ca au parte de cea mai frumoasa experienta a vetii lor?

Un nou documentar intitulat "Festivals" isi doreste sa ofere raspunsurile tuturor acestor intrebari.

"Nu este un film concert sau o privire in spatele scenei la unul dintre festivaluri. Nu este nici un documentar care glorifica industria festivalurilor. Filmul reprezinta o colectie de povestiri spuse de persoane reale, o imagine a ce se intampla cand 100,000 de oameni dau navala intr-un weekend la un festival.", a spus regizorul si producatorul executiv al acestui documentar, Michael Raspatello.

Filmul spune povestea unor persoane care merg la festivaluri, sapte la numar, cum li se testeaza relatiile, cum ies la suprafata demonii lor si in final arata ce e mai bun din ei.
Mai multe stiri despre: festival 
Publicat pe 20 August 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram