BestMusic.ro » Stiri »   De ziua sa de nastere, What's UP sarbatoreste inca un an de succes pe plan muzical  

  De ziua sa de nastere, What's UP sarbatoreste inca un an de succes pe plan muzical
 

  De ziua sa de nastere, What's UP sarbatoreste inca un an de succes pe plan muzical
 

Pentru What’s UP, ziua de opt februarie este una cu totul speciala, mai ales ca implineste frumoasa varsta de 32 de ani. Astazi, artistul s-a bucurat de prezenta celor mai apropiati oameni din viata lui si de mesajele pe care le-a primit de la colegii din industria muzicala.

Anul 2020 a fost unul plin de provocari, dar What's UP a decis sa isi surprinda fanii si a lansat 29 de piese, iar 20 dintre ele au ajuns in Trending, printre care "Ce n-as da”, alaturi de Jador, "Du-ma unde vrei”, alaturi de Dima Trofim, dar si un remake al piesei "A”, alaturi de Bogdan de la Ploiesti.

Si anul 2021 a inceput cu dreptul pentru What’s UP, asigurandu-i in continuare un loc in Trending alaturi de Emy Alupei si Theo Rose, odata cu lansarea piesei "Scandal”. Astazi, opt februarie 2021, What’s UP isi sarbatoreste ziua de nastere recunoscator pentru sprijinul comunitatii sale si pregatit pentru noi proiecte: "Multumesc din suflet fanilor mei pentru sustinere si in mod special ii multumesc lui Dan Popi, omul care mi-a fost alaturi in ultimii noua ani si la bine si la rau. In 2021 v-am pregatit muzica de toate genurile si, in paralel, lucrez la albumul meu de debut pe care il voi lansa in 2022. Ce-mi doresc de ziua mea? Multa sanatate tuturor si de restul ne descurcam noi…”

La varsta de doar patru ani se indragosteste de poezie, la noua ani publica primele versuri in revista "Clopotel”, revista scolilor din Bucuresti, la 14 ani semneaza primul contract muzical cu televiziunea Atomic TV, iar la 21 de ani incepe sa lucreze alaturi de mentorul sau, Marius Moga. La 23 de ani a lansat primul hit din viata lui, "K la meteo”, alaturi de Andra. In urmatorii patru ani a fost nominalizat de 20 de ori, castigand 14 premii muzicale. In ultimele sase luni ale anului 2020, artistul a reusit sa adune zeci de milioane de vizualizari pe YoTube, iar din prima zi a anului 2021 a intrat in Trending pe YouTube unde se afla si in prezent.

What’s UP este unul dintre cei mai importanti artisti din Romania care a lansat de-a lungul timpului hituri ce au cucerit topurile muzicale. Cel mai de succes single al cantaretului este "La tine”, piesa ce are peste 37 de milioane de vizualizari pe YouTube, iar de-a lungul timpului a colaborat cu artisti precum Andra, JO, Ruby, Arando Marquez & MRB, Satra B.E.N.Z., Ioana Ignat, Kio, Shift, DJ Sava, AMNA si multi altii.
Publicat pe 09 Februarie 2021 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu