BestMusic.ro » Muzica artisti celebri » Deeperise si Jabbar au lansat videoclipul piesei 'Move On' in Romania

Deeperise si Jabbar au lansat videoclipul piesei 'Move On' in Romania


Unul dintre cei mai talentai artisti de pe scena muzicii electronice din Turcia, Deeperise, a colaborat cu Jabbar pentru primul single, lansat in doua versiuni: "Move On / Raf”.

Single-ul "Move On” este disponibil online: https://UMR.lnk.to/DeeperiseMoveOnPR

Videoclipul, regizat de catre Evren Arasl, a fost filmat in Turcia si surprinde unele dintre cele mai frumoase peisaje din localitatea Askyaka / Mula, partea de Sud-Vest. Piesa este compusa si produsa de catre Deeperise si Jabbar.

Prima versiune a piesei, cu versuri in limba turca, a urcat inca din prima zi in topul Spotify Turkey Top 50 Viral Chart, ajungand si pe prima pozitie. In plus, clipul a adunat 3 milioane de vizualizari pe YouTube in cateva saptamani, a ocupat locul 3 in clasamentul iTunes, a ajuns in topul Shazam. Piesa a intrat si in playlisturile posturile radio si TV din Turcia, precum Power Fm, Dream TV (cele mai mari canale din Turcia).

Deeperise este un DJ si un producator turc, nascut in anul 1990, in Mugla, Turcia. In urma cu 10 ani, acesta a descoperit muzica house si s-a indragostit iremediabil de ea. Fiind inspirat de munca unor artisti precum Nora En Pure, Alex Kenji, Ahmet Sendil, Federico Scavo si DJ Tarkan, Deeperise si-a petrecut o lunga perioada de timp in studio, cu scopul de a-si perfectiona productiile muzicale.

Facebook: facebook.com/DeeperiseOfficial

Twitter: twitter.com/Deeperise

Instagram: instagram.com/deeperise
Publicat pe 28 Iulie 2017 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram