BestMusic.ro » Stiri »   Delia lanseaza ”Miami” in colaborare cu Johny Romano, piesa care va face parte din coloana sonora a ”Miami Bici 2” 

  Delia lanseaza ”Miami” in colaborare cu Johny Romano, piesa care va face parte din coloana sonora a ”Miami Bici 2” 


Delia revine cu o noua piesa care se numeste ”Miami”, prima colaborare cu Johny Romano, care va fi inclusa pe coloana sonora a ”Miami Bici 2”.

”Miami” a fost compusa de Delia si Alex Cotoi, versuri Delia si Johny Romano, productie Alex Cotoi.

Videoclipul oficial de la ”Miami” a fost regizat si filmat de Bogdan Daragiu, productie Luca’s Art Film, dar include si cateva cadre din filmul ”Miami Bici 2” care se va lansa in cinematografe pe 23 noiembrie.

Pentru acest videoclip, Delia a colaborat cu Andra Manea pentru make-up, George Cozma hair si Hilke Muslim pentru styling.

Johny Romano a devenit cunoscut publicului din Romania datorita piesei ”Na Janau”, in colaborare cu Connect-R, cel care l-a si sustinut in dezvoltarea carierei sale de artist.

”Miami Bici 2” este cel mai scump film independent romanesc facut vreodata, filmat in Los Angeles, Miami si Las Vegas, cu participarea unora dintre cei mai mari actori de la Hollywood.

”Miami Bici 1” este unul dintre cele mai de succes proiecte de film romanesti care a fost difuzat in cinematografe doar trei saptamani din cauza pandemiei. De aceea, in premiera in Romania, cu trei saptamani inainte de lansarea oficiala ”Miami Bici 2”, partea intai va fi difuzata in cinematografe.

Cele doua filme sunt regizate de Jesus del Cerro, cu Matei Dima si Codin Maticiuc in rolurile principale.

Mai multe detalii despre film regasiti aici.

”Miami Bici 1 si 2 sunt proiectele mele de suflet, asadar este o bucurie imensa ca una dintre piesele de pe coloana sonora a partii a doua sa fie interpretata de Delia care imi este prietena de foarte mult timp”, a spus Codin Maticiuc.

Delia a lansat de curand ”Sirena Apelor”, un cantec plin de dor si iubire preluat din cultura roma de la Conte Casanova cu videoclip controversat.

Controversata, cameleonica, mereu surprinzatoare, tot anul acesta, Delia a lansat si ”Skndl” in colaborare cu Hvnds, un mix de stiluri muzicale rock-trap, un adevarat manifesto al rebelilor, al celor care nu respecta regulile si care vor sa isi faca vocea auzita, dar si ”Lololo”, o piesa care a cucerit Romania si topurile radio si TV.

Mai jos puteti asculta noua piesa a artistei.
Publicat pe 22 Septembrie 2023 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram