BestMusic.ro » Stiri »   Delia prezinta ”Sirena apelor”, un cantec plin de dor si iubire preluat din cultura roma cu videoclip controversat 

  Delia prezinta ”Sirena apelor”, un cantec plin de dor si iubire preluat din cultura roma cu videoclip controversat 


Delia continua seria lansarilor de single cu sound aparte fata de cele cu care si-a obisnuit publicul si prezinta fanilor ”Sirena apelor”.

Piesa este un cantec de sirena plin de dor si iubire, cover dupa Conte Casanova, muzica de Conte Casanova, Delia, Alex Cotoi, versuri Conte Casanova, Delia, productie Alex Cotoi. Cu un videoclip indraznet cu cateva cadre controversate semnat de Bogdan Daragiu, productie video Luca’s Art Film, Delia este o sirena moderna, fantastica, futurista, imbracata in latex, cu un look grunge.

Personaje mitologice de o frumusete aparte, sirenele i-au fascinat pe oameni din cele mai vechi timpuri, pe seama lor circuland diverse legende.

”Imi place sa experimentez din punct de vedere muzical, iar Alex Cotoi e partenerul de ”joaca” ideal. ”Sirena apelor” este una dintre piesele pe care abia asteptam sa o lansez. Am (re)descoperit-o de curand si m-am bucurat ca am putut sa o relansez. Eu apreciez mult cultura roma, asa ca m-au atras inevitabil foarte mult influentele din lautarie ale piesei”, a spus Delia.

Controversata, cameleonica, mereu surprinzatoare, tot anul acesta, Delia a lansat si ”Skndl” in colaborare cu Hvnds, un mix de stiluri muzicale rock-trap, un adevarat manifesto al rebelilor, al celor care nu respecta regulile si care vor sa isi faca vocea auzita.

La inceputul primaverii, Delia a lansat single-ul ”Lololo”, o piesa care a cucerit Romania si topurile radio si TV. Iar vara a devenit mai efervescenta datorita piesei ”Gustul care te fura”.

”Skndl”, ”Lololo”, ”Gustul care te fura” si ”Sirena Apelor” vor fi incluse pe albumul ”Flexx” pe care Delia il va lansa in toamna, un album cu un sound complex si cu colaborari surpriza.

Mai jos puteti asculta piesa.
Publicat pe 28 August 2023 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram