BestMusic.ro » Stiri » Delia si Taxi au scos o piesa noua: "Inima mea de 16 ani"

Delia si Taxi au scos o piesa noua: "Inima mea de 16 ani"


Artista Delia, impreuna cu Trupa Taxi au colaborat si au scos un material nou zilele trecute: Inima mea de 16 ani. Piesa ne aminteste de inocenta varstei adolescentine, aducand un sentiment de melancolie si caldura celor care o asculta, piesa fiind o balada rock care surprinde povestea unei inimi pure si bune.

Piesa a fost scrisa de Dan Teodorescu si produsa de Gabriel Mag, fiind lansata sub egida Cat Music, Roka Records.

Artistii se afla deja la a treia colaborare. La sase ani de la lansarea single-ului "Atat de trist” si la patru ani de la lansarea piesei "Inadaptat”, Taxi si Delia colaboreaza din nou pentru "Inima mea de 16 ani”.

"Suntem la cea de-a treia colaborare cu Delia. Cum au fost colaborarile astea? Pai, cum sa va spun… Au fost fix ca Delia: minunate”, spune Dan Teodorescu, solistul trupei TAXI. "Happy sa colaborez din nou cu Taxi pentru inca o piesa de suflet. Din inima mea de 16 ani”, adauga Delia.

Mai jos puteti urmari videoclipul piesei "Inima mea de 16 ani".

Mai mult decat atat, aveti ocazia sa ii ascultati pe Taxi live in 4 noiembrie 2022 la Hard Rock Cafe. Bucuresti- bilete puteti gasi aici iar pe Delia o puteti vedea in 10 noiembrie 2022 tot la Hard Rock Cafe, Bucuresti. Bilete gasiti aici.
Publicat pe 22 Septembrie 2022 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram